spy Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ktoś z Was miał, używał? Warta tych 2500zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Trochę mały ekran. Myślę że można lepiej wydać 2500 zł (allegro). Lowrance Elite 7x HDI bedzie miała dwa razy większy ekran i dodatkowo skanowanie wysokiej rozdzielczości w dół ( Down Imaging). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 HDI za 2500? Chyba używka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Nie nowa, rok gwarancji. Ale mówimy o modelu bez GPS, Humminbird 586 też nie ma GPSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Echosonda objęta jest gwarancją od 1 miesiąca do 12 miesięcy Śmieszna jest ta aukcja i dziwne teksty tego sprzedawcy, np. o tym żeby wykupić za 1zł usługę rozmowy telefonicznej / konsultacji.. lub to że nie przyjmują wpłat przez allegro, nie wystawiają paragonów, faktur itd. Gwarancja na sprzęt nowy to 24m-ce, innej opcji nie ma a to co pisze ten sprzedawca to jakieś brednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Myślę, że można odebrać osobiście od gościa albo poprosić o przesyłkę ze sprawdzeniem zawartości przed płatnością, Pocztex ma taką usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Znalazłem, mam od niego kupiony sprzęt rok temu. Wszystko ok. Faktycznie dziwnie piszę ale to normalny sklep a ta sonda jest z USA import prywatny stąd tylko umowa k/s. 7 cali to jednak spory wyświetlacz,wolałbym 5". Chociaż cena kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Ktoś z Was miał, używał? Warta tych 2500zł?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi