makamba Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 No , Panowie!Od dziś kąpiele tylko w zapiętych po samą szyję slipach,reformach,gebelsach i innych szpongach.W naszym morzu pojawił się smakosz "sinych kulek". http://niewiarygodne.pl/kat,1031991,title,Niebezpieczna-ryba-w-Baltyku-Zywi-sie-ludzkim-miesem,wid,15889938,wiadomosc.html?smgajticaid=611499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ot, kolejny sposób walki z nudystami. Płci męskiej, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jak dobrze, że wolę wypoczynek w górach niż nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jak dobrze, że wolę wypoczynek w górach niż nad morzem Bieganie po górach z "sinymi kulkami" to musi być super wypoczynek ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Bieganie po górach z "sinymi kulkami" to musi być super wypoczynek ! Lepszy niż moczyć te kulki w wodzie, do której wypróżnia się pół Europy :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ot, kolejny sposób walki z nudystami. Płci męskiej, na szczęście Słuszna racja.Z nudystami - chłopami trzeba walczyć. Bowiem: płynę sobie ostatnio pontonikiem wzdłuż trzcinek, powolutku i oczywiście usiłuję złapać rybę życia. Nagle trzcinki się rozstępują, patrzę ci ja a tu złocista plaża a na plaży stado golasów. Są i panienki! Ha! Rzucam czym prędzej kotwiczkę i zaczynam niby to wędkę przezbrajać, chciwie spoglądając w stronę cycatych naturystów. Ale próżne me wysiłki. Dziewczyny siedzą tyłem i gadają w swoim gronie. Żadna ani nie wstanie, ani do wody nie podejdzie stopy zamoczyć, ani nawet się nie przeciągnie coby kości rozprostować. Minuta mija za minutą, rzut za rzutem, wszystkie ryby z najbliższej okolicy dawno wyłowione a one nic. Siedzą jak zaklęte. Ale żeby nie było: doczekałem się. Trzech mocno starszych dziadków, pomarszczonych, z wiszącymi... tego no.., którzy stanęli nad brzegiem w pełnej " krasie " i nie wiedzieć dlaczego ciągle zapuszczali żurawia w moją stronę. Ja zaś bliski byłem wymiotów. W końcu zniecierpliwiony i mocno zdeprymowany, popłynąłem dalej. Po takiej traumie, krzyczę pełnym głosem: zakazać męskiego naturyzmu, zaś męskiego naturyzmu po sześćdziesiątce w szczególności!Bo żeby w bogobojnym i katolickim kraju takie rzeczy... Tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Całe szczęście, że Pacu to ryba tropików. Przyjdzie zima i ryb nima.Miałem przyjemność złowić i być świadkiem łowienia tych ryb w Wenezueli. Bardzo waleczna rybka. Dlaczego ma chęć na męskie jądra? Może zróbmy z tego małą zagadkę. Proszę o powstrzymanie się kolegów, którzy bywali w Ameryce Południowej, będzie ciekawiej. Dodam, że wyjaśnienie jest logiczne i ma uzasadnienie w biologii tej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dlaczego ma chęć na męskie jądra?...tak dla jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 HI, hi, nie o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Z tego co pamiętam z national geografic to jest to ryba roślinożerna, żywi się chyba owocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Brawo, jesteś blisko, wystarczy uściślić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 hehe, i nie zaglądałem w wiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 czyżby lubiła orzeszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ja słyszałem że jest jakiś gatunek pacu, który żywi się orzechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 To właśnie pacu jest gatunkiem roślinożernym piranii, głównie żywi się orzechami jednego drzewa (niestety nie pamiętam nazwy). Stąd wynika chęć pożarcia jajek nudysty. Orzechy są wielkości podobnej, często dwa sklejone jak włoskie, a w wodzie wyglądają na lekko brązowe, ot i rozwiązanie śmiesznej zagadki. Zwycięzcy konkursu - fish28, tofik, stoner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 no to jak wygraliśmy,to pozostaje jedno pytanie:jakie są nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Stringi kąpielowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Zapraszam na bibkę, stawiam po kielichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A może jeszcze wycieczka do Wenezueli z nakazem pływania w tych stringach wśród ławic Pacu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Stringi kąpielowe.Z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi