Michał1981 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) W nocy z 7.09na 8.09 skradziono mi wszystki sprzęt wędkarski spiningowy i muchowy włącznie z duża ilością przynęt ogólnie wszystko dużej wartości,proszę o pomoc w odnalezieniu sprzętu Pochodzę z Województwa zachodniopomorskiego Miejscowość Dobra koło Nowogardu gdyby ktoś napotkał osoby sprzedające z tego rejonu to proszę o kontakt 603218902 Pstrągowy SHIMANO BEAST MASTER 2,40 +SPRO RED ARC 10200Dragon Mystery XT 2,70 cw do 45g + Abu CardinalOkoniowy MIstral 2,40 cw 2-9g+ Shimano ExageSandaczowy Konger Inazuma całkowicie nowyShimano Catana 2,70 cw10-45+ Shimano Catana 2500Wędki podlodowe + Kołowrotki 2 sztDwie wedki muchowe Jakieś tam słabe Jaxon i Robinson+ kołowrotki dopiero co zaczynałem przygodę z muchowaniem + pudełko muchSkrzynka plano Pełna przynęt szczupakowych i sandaczowych .Pełna skrzynka twisterów okoniowychSkrzyneczka ok 200 szt główek JigNiezliczona ilość woblerów Trociowych pstrągowych różnych producentówBlachy Trociowe Pstrągowe różnych producentówKilkanaście sztuk blach na morską troć i belonęKilka wędek spławikowych Jaxon+ KołowrotkiOk 4 szt Kołowrotków SHIMANO CATANA ,DRAGON ale nie pamiętam już modeliPiła motorowa STIHL MS 230Siekiero Młot FISKARSWartość wszystkiego ok 7 tys Najwieksze znaczenie miały te przynęty było ich na prawdę wiele tego już nigdy się nie uzupełni a i na ryby nie ma już z czym pojechać Sprawca został ujęty siedzi w pace tylko jest problem że nie odnleziono sprzętu ,proźba do kolegów z okolic Gryfic i Płot najprawdopodobniej odbiorcą był ktoś z waszego rejonu Edytowane 12 Września 2013 przez Michał1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A to s.........n, miejmy nadzieję, że wymiar sprawiedliwości będzie wędkarzem i dołoży starań, by zrekompensować Twoje straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Puścić go wpław po Bałtyku na kilka dni i na golasa, może dopadnie go stado tych dziwnych rybek pożeraczy męskich klejnotów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1981 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam ,sprawca kradzieży został już zwolniony do domu, dostał jedynie dozór policji dwa dni w tygodniu .Udowodniono mu 33 włamania i postawiono 18 zarzutów i to na tyle prokurator go wypuścił ,mojego sprzętu jak nie było tak nie ma i co dalej robić policja nie ma zamiaru szukać sprzętu bo jak na razie to niby szukają odbiorcy który zabierał mój sprzęt psełdonim KULAWY .Oczywiści nikt go nie zna a policja szuka wiatru w polu ten złodziej to recydywa siedział już 8 lat za takie same występy. i jeszcze na pocieszenie policja powiedzieli że już nie mam co liczyć na odnalezienie przykra sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 przykra sprawa , co za dranie są na tym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1981 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam, dziś ten złodziej miał się stawić na policję i jest na tyle bezczelny że przeszedł sobie koło mojego domu jak by nigdy nic tylko zabić sk.......a,. Sprzętu jak nie było tak nie ma ,policja psssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 no to może czas samemu z gościem pogadać :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Lepiej poprosić osoby 3 o taką rozmowę. A samemu zadbać o alibi mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Michał nie chce niczego mówić ale kolegów nie masz?? Bądz cwańszy ;p on proboje cos zrobic to patrz na prawo grozby karalne sa karane uszkodzenie mienia karalne pobicie karane i nie mozliwe zeby taki srak szatana nie miał zawiasów ;O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Znam ten ból. Mi też kiedyś ukradziono część sprzętu, na szczęście większą część udało się odzyskać, a złodziejem był mój były już od tamtej pory kolega.Jak chcesz mogę coś wypożyczyć na jakiś czas, jak by pasował to mogę ci podesłać dragona guide selecta tiger 275 10-35 cw, jakiegoś kęcioła też bym znalazł. Daj znać. Edytowane 14 Września 2013 przez misiek116p 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1981 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam, wielkie dzięki ale jakoś sobie poradzę ,dostałem już w prezencie od znajomego kij i kręcioł ,który nada się na jakiś czas,na szczęście sezon pstrągowy już się zakończył. Powiem szczerze kije to nie problem teraz już chociaż wiem co warto zakupić a co nie ,tylko te przynęty będzie ciężko z kompletować na szczupaka i sandacza poszło wszystko co do sztuki . Jeszcze raz wielkie dzięki miły gest .POZDRAWIAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi