Skocz do zawartości

SKRADZIONO SPRZĘT

Michał1981

Rekomendowane odpowiedzi

W nocy z 7.09na 8.09 skradziono mi wszystki sprzęt wędkarski spiningowy i muchowy włącznie z duża ilością przynęt ogólnie wszystko dużej wartości,proszę o pomoc w odnalezieniu sprzętu Pochodzę z Województwa zachodniopomorskiego Miejscowość Dobra koło Nowogardu gdyby ktoś napotkał osoby sprzedające z tego rejonu to proszę o kontakt 603218902                                                                                                                                                                                              

Pstrągowy SHIMANO BEAST MASTER 2,40 +SPRO RED ARC 10200
Dragon Mystery XT 2,70 cw do 45g + Abu Cardinal
Okoniowy MIstral 2,40 cw 2-9g+ Shimano Exage
Sandaczowy Konger Inazuma całkowicie nowy
Shimano Catana 2,70 cw10-45+ Shimano Catana 2500
Wędki podlodowe + Kołowrotki 2 szt
Dwie wedki muchowe Jakieś tam słabe Jaxon i Robinson+ kołowrotki dopiero co zaczynałem przygodę z muchowaniem + pudełko much
Skrzynka plano Pełna przynęt szczupakowych i sandaczowych .
Pełna skrzynka twisterów okoniowych
Skrzyneczka ok 200 szt główek Jig
Niezliczona ilość woblerów Trociowych pstrągowych różnych producentów
Blachy Trociowe Pstrągowe różnych producentów
Kilkanaście sztuk blach na morską troć i belonę
Kilka wędek spławikowych Jaxon+ Kołowrotki
Ok 4 szt Kołowrotków SHIMANO CATANA ,DRAGON ale nie pamiętam już modeli
Piła motorowa STIHL MS 230
Siekiero Młot FISKARS
Wartość wszystkiego ok 7 tys Najwieksze znaczenie miały te przynęty było ich na prawdę wiele tego już nigdy się nie uzupełni a i na ryby nie ma już z czym pojechać                                      

Sprawca został ujęty siedzi w pace tylko jest problem że nie odnleziono sprzętu ,proźba  do kolegów z okolic Gryfic i Płot najprawdopodobniej odbiorcą był ktoś z waszego rejonu

Edytowane przez Michał1981

Witam ,sprawca kradzieży został już  zwolniony do domu, dostał jedynie dozór policji dwa dni w tygodniu .Udowodniono mu 33 włamania i postawiono 18 zarzutów i to na tyle prokurator go wypuścił  ,mojego sprzętu jak nie było tak nie ma i co dalej robić policja nie ma zamiaru  szukać sprzętu bo jak na razie to niby szukają odbiorcy który zabierał  mój sprzęt  psełdonim KULAWY .Oczywiści nikt go nie zna a policja szuka wiatru  w polu ten złodziej to recydywa siedział już 8 lat za takie same występy. i jeszcze na pocieszenie policja  powiedzieli że już nie mam co liczyć na odnalezienie przykra sprawa.

Michał nie chce niczego mówić ale kolegów nie masz?? :) Bądz cwańszy ;p on proboje cos zrobic to patrz na prawo grozby karalne sa karane uszkodzenie mienia karalne pobicie karane i nie mozliwe zeby taki srak szatana nie miał zawiasów ;O

Znam ten ból. Mi też kiedyś ukradziono część sprzętu, na szczęście większą część udało się odzyskać, a złodziejem był mój były już od tamtej pory kolega.

Jak chcesz mogę coś wypożyczyć na jakiś czas, jak by pasował to mogę ci podesłać dragona guide selecta tiger 275 10-35 cw, jakiegoś kęcioła też bym znalazł. Daj znać.

Edytowane przez misiek116p
  • Like 5

Witam, wielkie dzięki ale jakoś sobie poradzę ,dostałem już w prezencie od znajomego kij i kręcioł ,który nada się na jakiś czas,na szczęście sezon pstrągowy już się zakończył. Powiem szczerze kije to nie problem teraz już chociaż wiem co warto zakupić a co nie ,tylko te przynęty będzie ciężko z kompletować na szczupaka i sandacza poszło wszystko co do sztuki .  Jeszcze raz wielkie dzięki miły gest .POZDRAWIAM

• Like 1