Thymallus Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Robercie, wiem o tej serii. Tylko w odróżnienu od moich dobrych kolegów z forum nie cierpię gumowych rączek. Uznaję tylko dobry korek. A tam niestety......pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 no ok ale co w tych kijach jest takiego niesamowitego ? parametry jakoś mi nic nie mówią....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Pozdrawiam UFMowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Szpiegu! Ja też nic nie wiem... ale strugaj woby to może się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @kuzyn sesje mam robota leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 szpiegu jest jeszcze poprawkowa sesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Szpiegu! Nie daj się... i do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Szpiegu! Czytam to jeszcze raz, i.... masz przerąbane. Niezaleznie od tematu dyskusji, jak się pojawisz i tak kończy się molestą o woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Bo znowu będzie draka co lepsze mega Basia czy może Jola z nieco mniejszym biustem... Major Kasia jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 W sumie to publikując te zdjęcia nie myślałem, że aż tyle emocji to wywoła. Dobrze bo to ciekawostka. A co do właściwości? Trzeba spróbować - będzie taka okazja i to nie raz więc ... da się coś skrobnąć. Myślę, że wszystko co nowe i zupełnie nieznane wzbudza właśnie emocje dla mnie szokiem była średnica blanku PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Szpiegu! Czytam to jeszcze raz, i.... masz przerąbane. Niezaleznie od tematu dyskusji, jak się pojawisz i tak kończy się molestą o woby no dzieki nie martw sie cos bedzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adze205 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam. Cześć,Chciałbym Wam dzisiaj pokazać ciekawostkę [...] to ważne bo wg wskazówek UFM nie wolno zacinać ryby tradycyjnie w pionie a w poziomie, podobnie ma wyglądać hol ryby. [...]Remek Czyli rzucać w pionie też nie wolno???Pozdrawiam,Adze205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Zostało już wyjaśnione - proszę czytać dokładnie wątek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adze205 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam ponownie.Przeczytałem Remku i jakoś nie znalazłem....Pozdrawiam,Adze205. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Przy tych kijach też jest dopisek, że EXCESSIVE hookset skraca ich żywotność. A ja dokonałem nadinterpretacji znaczenia EXCESSIVE hookset. Tną do góry ... ale starają się nie nadyrężać wędki w ten sposób - popatrz na filmiki jak ciągną rybę pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Rowniez widzialem ten kij. Nie bardzo umiem cos dodac...Co do szoku to wystapil on u mnie, jak dowiedzialem sie o szczegolach zwiazanych z mozliwoscia wejscia w jego posiadanie... Dochodze do wniosku, ze jesli chodzi o ryby to jestem super oszczedny gosc... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldzander Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) <p>.</p> Edytowane 7 Lutego 2013 przez Oldzander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi