tommygo Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam, Szukam wsparcia doświadczonych kolegów? CHCĘ KUPIĆ MULTIPLIKATOR DAIWA PROCASTER 100L PRZEŁOŻENIE 6,2:1 , WAGA 240G, LINKA 0,29-180M a 0,32-145M. MODEL No.PT 100-4BIL.ANTI-REVERSE.DO TEGO KIJJAXON CLISTALIS JERK SPIN 195 CM, CW 20-60A JAKĄ PROPONUJECIE DO TEGO PLECIONKE LUB ŻYŁKĘPOZDRAWIAMTOMMY[/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam, Szukam wsparcia doświadczonych kolegów? CHCĘ KUPIĆ MULTIPLIKATOR DAIWA PROCASTER 100L PRZEŁOŻENIE 6,2:1 , WAGA 240G, LINKA 0,29-180M a 0,32-145M. MODEL No.PT 100-4BIL.ANTI-REVERSE.DO TEGO KIJJAXON CLISTALIS JERK SPIN 195 CM, CW 20-60A JAKĄ PROPONUJECIE DO TEGO PLECIONKE LUB ŻYŁKĘPOZDRAWIAMTOMMY witam!ale nie warto kupic kij JAXON bo jest lipa to zapytaj na prv Remek!ps. Witaj na Forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam na forum!ile teraz kosztuje ten kij?? pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommygo Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 100 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam na forum!ile teraz kosztuje ten kij?? pozdraiwam jaki firma kij??widzialem w sklepie art wedkarstwo oprocz JAXON od 200do 400zl Dragon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 tommygo służe pomocą Miałem ta Daiwe !!! Nie za ciężka a śmiga od 10 gram a nawet trochę niżej,górny jej zakres to 60 gram tak mniej wiecej Jaxon Jaxon.....dołuż 50 PLN i znajdziesz kijek Dragona na ciężko...niektórzy zachwalają Jaxona a znam osobe która z Jaxonem do 25/35 gram jeździ na Pstrągi Plecionka....Power Pro....Kamatsu Techron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam na forum!ile teraz kosztuje ten kij?? pozdraiwam jaki firma kij??widzialem w sklepie art wedkarstwo oprocz JAXON od 200do 400zl Dragon!!! lukexio chudziło mi o kij Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommygo Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 jezeli firma dragon to jaka ?co polecasz ?co do plecionki to jaka grubość?ewentualnie do żyłki jaka grubosć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam na forum!ile teraz kosztuje ten kij?? pozdraiwam jaki firma kij??widzialem w sklepie art wedkarstwo oprocz JAXON od 200do 400zl Dragon!!! lukexio chudziło mi o kij Jaxona spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 tommygo służe pomocą Miałem ta Daiwe !!! Nie za ciężka a śmiga od 10 gram a nawet trochę niżej,górny jej zakres to 60 gram tak mniej wiecej Jaxon Jaxon.....dołuż 50 PLN i znajdziesz kijek Dragona na ciężko...niektórzy zachwalają Jaxona a znam osobe która z Jaxonem do 25/35 gram jeździ na Pstrągi Plecionka....Power Pro....Kamatsu Techron wczoraj widzialem w sklepie art wedkarstwo kij casting koszt 242zl 60-120g a inne sklep widzialem Dragom 5-21g koszt 186zl sa roznica cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jezeli mozesz kupic za granica, to polecam daiwe procaster z tacklewarehouse.com, niedawno byly w przecenie za 49 dolarow, mam takiego od okolo 6 lat ... zero awarii, zero problemow ... mlynek raczej ciezszy, co najmniej M, nadaje sie bardzo dobrze do wabikow od 15 gramm (dla poczatkujacego) i mozesz nim tez rzucac duzymi zabawkami (ja swoim lowie nawet jerkbaitami do 90 gram i jest OK) z wedek mozesz wybrac cos z katalogu dragona albo uzywanego na forum (kupie/sprzedam), tornado sprzedaje np. st.croix za 190 pln ... nawet bym sie nie zastanawial (strong buy!) plecionka 20 lb, w zaleznosci od mozliwosci zakupu, polecam stren, power pro, spiderwire stealth, cortland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi