popper Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) .....jak zbroicie? Pytam, bo takimi "robalami" jeszcze nie łowiłem. Hech.Właśnie obglądam se stronkę http://www.keitech.co.jp/english/index.php?id=34Fajne to może być i niezbyt pracochłonne Edytowane 12 Września 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 a jak lubisz? osobiscie uzywam takich, jak ma isc szybko w kierunku dna takich, kiedy prowadze w pol wody, jak swimbait lub jezeli opad ma byc spowolniony a jezeli lowie w zieleninie, to offfset rozwiewa wszelakie watpliwosci ...do tych 2i8 pasuja 2 i 1 a do tych 5i8 4/0 i 5/0 (rozmiar hakow VMC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 W tym roku jest to moja najlepsza przynęta sandaczowa. Główka 10/12/15g na haku 5/0 + guma Keitech Swing Impact Fat 4,8''. Holenderskie sandacze żrą z taką furią, że ciężko po braniu "odbić" z powrotem gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Panowie, jak przechowujecie Keitechy? Muszą być w folii, żeby nie zwietrzeć, czy zwyczajnie w pudle trzymacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 a jak lubisz? osobiscie uzywam takich, jak ma isc szybko w kierunku dna takich, kiedy prowadze w pol wody, jak swimbait lub jezeli opad ma byc spowolniony a jezeli lowie w zieleninie, to offfset rozwiewa wszelakie watpliwosci ...do tych 2i8 pasuja 2 i 1 a do tych 5i8 4/0 i 5/0 (rozmiar hakow VMC)Można wiedzieć gdzie kupujesz te głowki bo nie mogę ich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ja Keitechy trzymam w folii i są oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jak dla mnie zwykła okrągła główka jigowa i tyle. Jak szybciej ma tonąć to cięższa, jak wolniej lżejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Panowie, jak przechowujecie Keitechy? Muszą być w folii, żeby nie zwietrzeć, czy zwyczajnie w pudle trzymacie?Chyba lepiej w folii je trzymać... ja trzymam w pudle i niestety straciły swój zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi