pickok Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Chce zacząć przygodę z Baitcastingiem i Szukam pierwszego multika niestety budżet mnie chwilowo ogranicza i zastanawiam się nad http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3524676919 lub http://allegro.pl/abu-garcia-black-max-2-lh-multiplikator-i3513350254.html czy lepiej przełożyć zakup na przyszły rok i dozbierać do czegoś lepszego Ps zamierzam używać Sliderków 7cm -10cm plus gumy z główkami 15-20g Proszę o pomoc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Zaczynałem na podobnym... to co oszczędzisz na multiku oddasz w odstrzelonych wabikach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 zdecydowanie nie i nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Czyli zbierac na curado,revo itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Szukaj okazji... za 250 można trafić spoko uzywke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 wybacz ale ja, za ciebie, decyzji nie podejme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A szkoda fakt, daj ogloszenie z propozycja, to moze sie ktos znajdzie i kupi za ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A widzisz pitt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 no jasne, ukryc sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Co widzi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zaczynałem na podobnym... to co oszczędzisz na multiku oddasz w odstrzelonych wabikach.. Jak zaczynałem to też odszczeliłem dwa z tym ze nie przez cene multika tylko braku umieietnośći rzucania Nie wiedziałem ze jak kupie multika na poczotek za 800 zł to będę już umiał rzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Powiem tak... . Kiepskim multikiem w ciągu 3 wyjazdów odstrzelilem kilka przynęt , kupiłem stxa i do tej pory kilka wyjazdów i nic.... ba nawet brody ni było konkretnej... dobry multik ni uczyni cię lepszym ale wybaczy więcej błędów początkującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ja się z kolegami nie zgodzę okuma jak najbardziej się nada.z tymi przynętami co wypisałeś spokojnie można pomachać.ma sporo ustawień hamulca rzutowego więc strat w przynętach można uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Znalazlem citice 201e za niecale 400. Warto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 no już zdecydowanie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zapomnij o tych Okumach i jeśli fundusze pozwalają bierz Citice będziesz miał na start dobry multik i w razie czego sprzedasz go w mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 kolego na allegro wisi praktycznie nowy revo SX ( wygląda na 3 gen.)za 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Revo sx 3 generacji stanowczo odradzam, juz w 2 egzemplarzu mam problemy z hamulcem wolnego biegu (czy jak on sie tam nazywa). Co kilka rzutow potrzeba kilka obrotow korba zeby zaskoczylo i zaczelo nawijac plecionke. Problem juz w innym temacie opisywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Co do citici, na początek - w podaym przedziale gramaturowym, jak najbardziej polecam... poniżej "czterech" stówek cięzko będzie znaleźć coś lepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Citica juz nie dostępna . sprzedający się rozmyślił ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Załóż temat w dziale kupię.. ktos się odezwie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 A co myślicie o http://allegro.pl/spro-multiplikator-black-arc-baitcast-alu-i3510882305.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 szukaj curado,citikę lub abu revo.jeśli pytasz o inne to wybierz cokolwiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi