meme174 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 tyle takich tematow jest w podanej cenie mozna ustrzelic z uzywekokuma vsshimano citicarevo s / sx / stx 2 generacjishimano currado - ale raczej bedzie powyzej 400 zlryobi ixorne aquila - nowka za 399z okraglagow taki ciezary powinny juz ciagnac abu c3 / c4 w najmniejszych rozmiarach na sasiednim forum jest starszy scorpion metanium za podobna kase ( mekamil ) ja polecam stary i sprawdzony daiwa procaster rojo / turnamentKtory najlepszy ? Zalezy kto o nim pisze bo jeden woli hamulec magnetyczny jeden odsrodkowy za to inny chce tylko made in japan. Okum nie znam ale z opini znajomych wiem ze komodo zasluguje na pochwale citrix nie trzyma ustawien rzutowych i trzeba co jakis czas kombinowac. Ja na Twoim miejscu poszukal bym kolegi w okolicybz castem ppprosil o spotkanie i porzucal paroma mlynkami ( nigdy na 1 sie nie konczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi