kezmo Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam.Nie mogę znaleźć wątku, w którym mógłbym się przedstawić i przywitać więc pozwolę sobie zrobić to w tym ( mam nadzieję, że admin nie będzie miał mi tego za złe )... Od dawna śledzę wątek lurebuildingu na forum ale nie udzielałem się do tej pory. Jakieś dwa miesiące temu zacząłem jednak zabawę z lurebuildingiem a dziś udało mi się skończyć mojego pierwszego woblerka. Przez ostatnie dwa miesiące zrobiłem i przetestowałem kilkadziesiąt różnych korpusów w poszukiwaniu pracy a dziś skończyłem moje pierwsze malowanie... Jeszcze dwa miesiące temu nie wiedziałem, że to tak wciąga... Pstrążek 4,5 cm Witam Wszystkich i pozdrawiam. Kezmo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Witamy i ładne wejście z pstrągowym woblerkiem .Powiem tak wciąga i to bardzo , jutro rano wstaję po 6 i lecę do piwnicy sprawdzić jak spały woblerki po lakierowaniu Edytowane 12 Września 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witaj! Fajna robota, zwłaszcza na tak krótki staż woblerowego maniactwa! Widać, że masz rękę i ciekawe jak to potoczy się dalej Ubiegnę doświadczonych twórców i zwrócę Twoją uwagę na tylnie oczko oraz szerokość ogonka jako elementy współzależne estetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witaj, Przywitać możesz się powitalni, link poniżej.Bardzo fajny pstrążek, czekamy na dalsze twoje przynęty Powitalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Malowanie bombowe, jak niemal wszystkie ciapańce, ale jak Kolega wcześniej napisał, ogonek nieproporcjonalnie gruby do wielkości woblerka, ale skoro piszesz że testowałeś kształty korpusów pod względem pracy itp. to pewnie jestes zadowolony z pracy owego wabika, aby jeszcze rybki to doceniły to będzie 100%- togy sukces Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (...)dziś udało mi się skończyć mojego pierwszego woblerka.Jestem pod sporym wrażeniem. Naprawdę.Duże brawa.Pojawiają się od czasu do czasu młodzi (stażem) twórcy przynęt, którzy pokazują, że jak się bardzo chce, to można zacząć od przyzwoitych przynęt. A dalej jest już tylko lepiej (...)Jeszcze dwa miesiące temu nie wiedziałem, że to tak wciąga... (...)Witaj w klubie "wciągniętych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Z tym ogonkiem to rzeczywiście wyszła troche lipa. Na gołym korpusie było ok, przynajmniej tak mi się wydawało ale po pierwszych warstwach farby i lakieru widziałem już, że ogon będzie za gruby. Chęć zobaczenia efektu końcowego wzięła górę nad wszystkim i brnąłem w to dalej... W kolejnych korpusach przednie i tylne oczko wkleiłem trochę płycej tzn. nie przylegają do korpusu więc powinno być ok. Pewnie w weekend zobaczymy jak wyjdzie... Edytowane 12 Września 2013 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) a mi się podoba taki masywny ogon...przecież to wobek pod konkretnego pstrąga przecież nie musisz tworzyć w klasycznym stylu...nawet moim zdaniem nie powinieneś. PS. idz tą drogą... Edytowane 12 Września 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Świetny, pstrągowy wobek! Coś w stylu Rapalki Fat Rap. Są dni kiedy pstrągi głupieją na punkcie takich baryłek Fajny, tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dziś skończyłem drugiego pstrążka... Pozdrawiam Kezmo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Witam. Powstał dzis taki wobek pod pstrąga. Udało się wyeliminować gruby ogon. Z malowaniem cały czas eksperymentuję. To dopiero trzeci mój wobler więc jeszcze długa droga zanim ogarnę to malowanie.... Pozdrawiam Kezmo Edytowane 28 Września 2013 przez kezmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 całkiem całkiem się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ładny woblerek. No a skoro to dopiero Twój trzeci... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 jak na trzeciego woblera to swietnie ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dzięki Panowie. Szkoda tylko, że czasu na to nie mam tyle ile bym chciał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Zacne woblerki Jeśli są choć w połowie tak łowne jak ładnie wyglądają, to musi być dobrze...nawet bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Witam.Ostatnio udało mi się w końcu znaleźć trochę wolnego czasu i po ponad miesięcznej przerwie usiadłem do lipy. Wystrugałem kolejne dwa wobki na zbliżający się sezon pstrągowy... Wczoraj w czasie ustawiania skusił się na jednego mały zębaty.... Wobki sa wolno tonące o dość agresywnej pracy. Pozdrawiam Kezmo Edytowane 10 Listopada 2013 przez kezmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Będzie takich kilka ( 5 cm )... Pozdrawiam Kezmo Edytowane 7 Grudnia 2013 przez kezmo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2013 przez kezmo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wróżę Ci świetlaną przyszłość Kolego w lurebouldingu ładnie Ci to idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wow! Niezłe. Na prawdę robią wrażenie.Oczka mocujesz na "wkręty" ??Z chęcią będę śledził Twoje dalsze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tak oczka są wklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dzięki, dzięki panowie. Wpadłem w to struganie po uszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No i widzę zakochanie w pstrążkach a to dobrze wróży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Takie kolejne dwa maluchy... Pozdrawiam Kezmo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi