atb69 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W wodzie ten ogonek bardzo intensywnie pracuje. Wiosną się okaże czy skutecznie... Skuteczne napewno, robiłem podobne kiedyś, tylko troche mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z okazji Świąt życzę wszystkim forumowiczom Wszystkiego Najlepszego, no i oczywiście sukcesów wędkarskich w nadchodzącym sezonie.Ja z okazji zakończenia sezonu 2014 wystrugałem sobie takiego oto cierniczka a, że zbiegło się to z choinką to chyba go sobie tam jutro położę... Pozdrawiam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Już czerwony ogonek jest inspirujący, ale z ciernikiem grubo pojechałeś - piękny! Bardzo podoba mi się rzeźba i zestawienie barw, poszłeś w fajne zielenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki Ubik. Trochę zieleni, złota i czarnego tu i tam. W sztucznym świetle na zdjęciach średnio to widać. Ogólnie jest zielony... Edytowane 24 Grudnia 2014 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Bardzo ładny, byłbym z takiej roboty bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 No ja jestem też mega zadowolony. Wyszedł świetnie i fajnie też pracuje więc jest się z czego cieszyć... Po świętach chyba wystrugam sobie kilka sztuk bo wrazie straty będzie szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Elegancko wygląda, kolorki idealnie zgrane :-) powiedz mi w jaki sposób zrobiłeś garb? Ja znam tylko metodę kawosza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nic specjalnego tu nie wymyśliłem - kawosz + końcówki wykałaczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Rzadko kiedy zapatrzę się dłużej na jakiegoś wabia. Ale tutaj patrzę patrzę i mówię - świetnie. Malowany tradycyjnie pędzlem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) 100 % pędzel Edytowane 24 Grudnia 2014 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 fajne te wobaski robisz , wszystko pędzlem malowane czy aero tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wszystko maluję ręcznie bez aero. Większość w 100 % pędzlem. Jakoś ten styl przypadł mi do gustu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kolejny już w pudełku 5,5 cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 No kezmo ten ala cierniczek bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fajne te Twoje pstrągulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 no pstragi aż wysypki zaczną dostawać ze wstydu jak Twoje cudo zobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki Panowie.Został mi jeszcze jeden korpus do pomalowania ale nie mam na niego pomysłu. Na pewno spróbuje namalować coś czego jeszcze nie malowałem... Później trzeba będzie przysiąśc i troche postrugać... Edytowane 27 Grudnia 2014 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nieźle mieszasz tymi pędzlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Pomyślałem sobie, że oderwę się na chwilę od wobków i wystrugam sobie pudełko do przechowywania gotowych woblerów. Chodził ten pomysł za mna juz jakiś rok aż w końcu się za nie wziąłem.Zrobiłem ze sklejki pudełko o pojemności 1 - 1,5 litra z czterema przegródkami wewnątrz, które oczywiście pokażę w moim wątku kiedy będzie gotowe Aktualnie pracuję nad wieczkiem ale maluję, maluję a końca nie widać... Po kilku godzinach malowania coś zaczyna się wyłaniać... Edytowane 28 Grudnia 2014 przez kezmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ale nie bedzie to pudelko za ciekawe jezeli wzorujesz sie na aktualnym filmie na YouDupie ktory widnieje na laptopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Może nie będzie tak źle. Poprostu czasami lubię malować przy reggae :) Edytowane 29 Grudnia 2014 przez kezmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kolega wie co dobre! Czekam na fotki pudełka, również myślałem nad taką skrzyneczką już z rok, ale jakoś się zebrać nie mogłem ;xxxPozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kropek na wieczku gotowy... Trochę zardzewiałem ale jakoś poszło Wieczorem, przed lakierowaniem wrzucę fotkę ( bez Rastamana w tle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Gotowe do bejcowania / lakierowania. Zamierzony kolor polisander indyjski... Bejcować albo nie bejcować oto jest pytanie... ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 elegansio pstrazka polakierowac chyba by sie przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi