BreederGoulda Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 całość polakieruj tylko , bejca zepsuje wizualizację moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pstrążek będzie lakierowany obowiązkowo. Zastanawiam się tylko nad kolorem pudełka. Zakładałem polisander ale jak tak patrzę to może tylko polakierować... Pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A ja bym pomalował kasetkę na ciemno - jak ta listewka na wieczku. Pstrąg jest w ciemnych kolorach i moim zdaniem lepiej by było widać na ciemnym tle - wyszedł by bardziej "na wierzch". A ogólnie gratuluję - piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Pudełko już jest poobejcowane. Jeszcze tylko lakier i gotowe. Marzyło mi sie pudełko z polisandru. Co prawda polisander to nie jest ale jak się nie ma co się lubi... Edytowane 29 Grudnia 2014 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zostało polakierować... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Prawdziwe cuda.Gratuluję talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki Piotr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kapitalna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki. Bejca juz doschła więc może dziś je polakieruję. Żona chciała mi je skroić na swoje graty... Musiałem jej obiecać, że jej wystrugam podobne więc z pudełkami chyba nie koniec. A tak w ogóle to mam pomysł na kolejne... Trzeba zabierać się za wobki bo sezon zbliża się dużymi krokami. Dziś powalczę trochę z lipą. Jest pomysł na strzebelki i cierniki... Przy okazji pewnie powstanie jakis kropek - może ty razem tęczak... Edytowane 30 Grudnia 2014 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dla mnie bomba! Moim zdaniem bejca dała bardzo fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Teraz chodzi mi po głowie takie pudełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 jak będzie tak wymalowane jak przykrywka od pudełka to będzie to unikat na skale światową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Musiałbym zakupić kilka wiader akryli żeby ją tak pomalować... Przysiadłem w końcu do strugania. W planie mam jakieś 10 szt piątek pstrągowych. Będą jakieś strzebelki, kropki i cierniki. Mam w głowie trochę zmian w pstrążku i strzebli a cierniki powinny być w klimacie poprzedniego. Może dla zmiany klimatu następne w kolejności spróbuję poczynić jakieś robactwo pod klenie Pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2015 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Skończyłem struganie i uzbrajanie korpusów. Cos tam nawet zacząłem juz malować.Na pierwszy ogień poszły takie oto pstrążki.W trakcie malowania są już strzebelki a w kolejce czekają jeszcze korpusy na cierniki. Będzie pstrągowo - no ale o tej porze roku nie widzę inaczej... Pozdrawiam Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kezmo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Niezły progres w malowaniu, Twoje ostatnie prace naprawdę są cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki. Z każdym wobkiem coś nowego Wieczorem może będą pierwsze dwie strzeble w nowej odsłonie. Robiłem już kilka podejść do tej ryby a teraz znowu w zupełnie nowym klimacie... Pomysłów w głowie co nie miara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Moje dzisiejsze pięcio centymetrowe strzeble. Wyszły takie dość wyraziste / prowokujące... Ciekawe co kropasy na nie powiedzą... ? Zacząłem malować dwie kolejne. Jedna będzie z wysypką tarłową... Pzdr Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kezmo 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Kropasy.... ? Ja mówię tak Piękne malowanko Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mniam A wybredny jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kawał eleganckiej roboty. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzięki. To już kolejne moje podejście do tej rybki i kolejny raz całkiem nowe malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Piękne malowanko ,co raz to ładniejsze :-) ,fajnie że za każdym razem inaczej do tematu podchodzisz :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki miło czytać, że się podobają.Kielo wiesz dobrze ile możliwości dają akryle. Można jedną rybkę malować na setki sposobów i każda będzie inna... Życia nie starczy żeby wszystkiego spróbować... Do tego w trakcie malowania ilość pomysłów na kolejne malowanie... Masakra Edytowane 7 Stycznia 2015 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 O tak :-) próbuj barw pod kątem skuteczności a nie realistyczności :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 strzebelki wizualnie super, bardzo lubię takie prace ponadprzeciętne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi