kezmo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Miło słyszeć... Dzięki Spidi. Kielo malując staram się zachowywać kontrasty tak żeby moje wobki nie były " mdłe " - swego rodzaju kompromis między realizmem a agresywnym/prowokującym wyglądem... Coś w tym stylu. Pudełko pstrągowe już prawie gotowe. Niedługo zmiana klimatu na kleniowy więc będzie można pofantazjować... Edytowane 7 Stycznia 2015 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiss Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Świetna robota, bardzo mi się podobają Twoje pstrążki. Strzebelkom też nic nie brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No Kezmo eleganckie woblery z klasą widać ogromny postęp bardzo mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzięki. Dziś może będzie kolejna porcja strzebli jak znajdę chwilę żeby wkleić stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 nienawidzę wklejać stery jedyne chyba czego nie lubię w woblerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Strzeble już w komplecie. Jedna dla odmiany w barwach godowych... Dziś miałem też w końcu trochę czasu żeby pobawić się dłużej dremelem, którego przyniósł mi Mikołaj Wystrugałem sobie takieg chrabąszcza 3 cm z małym haczykiem. Tak mi się spodobał, że chyba go skończę zanim siądę do cierników. Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2015 przez kezmo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dremel daje rade widać prezent udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 O tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ciernik i pudełko kosa spoko malunki tez mi bardziej pędzel i trochę gąbka przypasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Woooo chrabąszcz naprawde kosa!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgadzam się, chrabąszczem zmiażdżyłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 W weekend może pomaluję. Wystrugałem dziś drugiego więc będzie parka.. :)Korpusy wyglądają fajnie ale wystruganie ich z lipy zajmuje trochę czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Maluj maluj bo musze to zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Maluj maluj bo musze to zobaczyć edit. Podziwiam, że dłubiesz je z lipy... ja przy wystruganiu kilku prostych kleniówek z balsy mam już dość na kilka miesięcy edit2. cos popsułem z komentem ;x Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Oby nie wyszła z nich lipa... Robię po kilka sztuk więc mogę poświęcić im więcej czasu i wystrugać je z lipy. Poza tym to fajny materiał. Dziś dopiero doszlifowałem korpusy a teraz pływają w kaponie. Wczoraj były na stole operacyjnym... Siostro strzykawkę proszę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kezmo, jak patrzę na Twoje woblery to tylko jedno słowo mam w głowię, miazga Są wręcz śliczne, może kiedyś dojdę do takiego fachu przy wykonywaniu swoich Malowania, kształty są bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Sam strugam, na pewno otworzę osobny wątek, ale to co robisz to naprawdę profeska. Możesz powiedzieć ile czasu zajmuje dopracowanie jednego robaczka? Bez klejenia stelaży, samo struganie do takiego efektu. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez tabss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Myślę, że jak ktoś dobrze struga to uwinie się w 1-2 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 No no Kezmo szczena mi opada jak widzę twoje postępy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pierwszy raz przyznam się szczerze zaglądam w Twój wątek i od razu miły początek !Kolejny super Lurebuilder się zrodził !Gratuluję i zyczę wytrwałości !!!Zalicz mie proszę do grona swoich fanów !!! :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki Skob.el. Miło słyszeć. Coś tam od czasu do czasu wystrugam więc zaglądaj... Sambor - zaczyna to jakoś wyglądać... Edytowane 11 Stycznia 2015 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Strzeble profeska stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Chrabąszcze skończone. Coś specjalnie pod moje klenie... Tak mniej więcej wyglądają: Pzdr Edytowane 12 Stycznia 2015 przez kezmo 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 'Miszcz'☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi