laska2309 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam.Chrabąszcze skończone. Coś specjalnie pod moje klenie... Tak mniej więcej wyglądają: PzdrŁooo panie czekałem na efekt końcowy i kosa zaskoczenie miłe jutro tez robaczki ze dwa pyknę ale inne żeby nie było ;p czekam na dremela obecnie kobiety frezarka do paznokci działam po modyfikacjach ..A dociążenie dawałeś jaką prace przewidujesz ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Fachowa robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Oba będą służyły do obławiania powierzchni. Łowię klenie nad dywanami traw, stojąc w środku rzeki i wypuszczając wobki czasami bardzo daleko więc wobki, które schodzą głębiej niż 1-1,5 m są praktycznie nie do użycia. Jeden dostał obciążenie, w sprzyjających warunkach chciałbym żeby zszedł max na 1m a normalnie powininen iść płycej. Drugi powinien pracować tuż pod powierzchnią a na podniesionym kiju zasmużyć... Nie były jeszcze nad rzeką więc nie wiem czy plan się powiódł. Po testach " waniennych " widzę, że będą pracowały dość drobno i szybko tak jak chciałem. Wszystko wyjdzie nad rzeką ;)Jak pogoda pozwoli to może w weekend zabiorę je potestować nad rzekę. Musze wiedzieć co i jak bo powoli trzeba strugać pod klenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Fajnie wyglądają ,daj jakieś większe zdjęcia znaczy się z bliższej odległości ,co by sobie człowiek szczegóły pooglądał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Oba będą służyły do obławiania powierzchni. Łowię klenie nad dywanami traw, stojąc w środku rzeki i wypuszczając wobki czasami bardzo daleko więc wobki, które schodzą głębiej niż 1-1,5 m są praktycznie nie do użycia.Jeden dostał obciążenie, w sprzyjających warunkach chciałbym żeby zszedł max na 1m a normalnie powininen iść płycej. Drugi powinien pracować tuż pod powierzchnią a na podniesionym kiju zasmużyć... Nie były jeszcze nad rzeką więc nie wiem czy plan się powiódł. Po testach " waniennych " widzę, że będą pracowały dość drobno i szybko tak jak chciałem. Wszystko wyjdzie nad rzeką ;)Jak pogoda pozwoli to może w weekend zabiorę je potestować nad rzekę. Musze wiedzieć co i jak bo powoli trzeba strugać pod klenie... Dokładnie powoli powoli na klenie się robi już zapasy.. nic film trza luknąć i spać miłego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No kolego pojechałeś po całośći!! Coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kielo jutro coś pstryknę z mniejszej odległości choć nie wiem czy moja cyfrówka podoła, to zdjęcia w makro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Super się prezentują! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzięki Panowie. Fajnie, że się podobają i oby klenie podzielały wasze zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Spoks :-) piękne są ja ci radzę najpierw sprawdzać a potem malować :-) bo jak by mi się okazało po takiej robocie że coś jest nie ten teges to bym się chyba pociął :-):-):-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Kielo dokładnie ale coś mi się wydaje ze kezmo pewny swojej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Piękne chrabąszcze. Cierniki też zapowiadają się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Kielo masz mnie za wariata... ? Nie mam aż tyle wolnego czasu żeby malować w ciemno.Tam gdzie łowię klenie najważniejsze jest to jak wobler zachowuje się na duuużej odległości. Lód odpuścił więc może w weekend da radę to sprawdzić. Chodzi mi tylko o maksymalną głębokość pracy w jednym przypadku i możliwość zasmużenia w drugim. Sama praca jest ok. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ufff:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Bigrafi dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemko Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 bjuryful 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jest pomysł, zadbanie o detale - jeden z najfajniej rozwijających się wątków - piękne przynęty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Skrzydła chrabąszczy są niesamowite - dla wędkarza bajka. Dla ryby jednak ważniejszy będzie spód robala. Może polakierowanego woblerka położyć na szafie.. takiej nie odkurzanej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki Panowie. Miło czytać takie słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam. Ostatnio czas wolny u mnie praktycznie nie istnieje Gdzieś tam czasami wyrwę wieczorem godzinkę lub dwie żeby podłubać ale to tyle co nic. Jakieś 3 tygodnie temu wystrugałem sobie cztery cierniczki. Męczyłem je, męczyłem i dziś w końcu prace dobiegły końca. Ostatnio był ciernik w zieleniach dziś zupełnie inne malowanie. Szukałem w necie cierników, których barwy byłyby bardziej prowokujące niż mojego poprzedniego ciernika, znalazłem coś w odcieniach srebra, złota i brązu. W tym kierunku poszedłem... Pozdrawiam 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nowatorskie malowanie. Taki "ciernik po przejściach" Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 nie wiem jakim cudem nie zajrzalem tu wczesniej te chrabaszcze rewelacja (bardzo dobrze ze nie doklejales zadnych nozek i innych bajerkow) a te cierniki powalaja brawo pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zawsze zaglądam tu z wielką ciekawością. Zawsze mnie pozytywnie zaskakujesz. Dziś dostałem olśnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzięki Panowie za dobre słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi