Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Podziel się :-) a najlepiej pokaż :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tomek pokażę,pokażę. Wszystko we właściwym czasie. Na dzień dzisiejszy to ciągle pomysł, marzenie i zabawa na otwartym organizmie Może uda się tknąć w niego ducha, ba nawet nadać mu wymarzony charakter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) A co ma się nie udać :-) ,szkoda tylko że to nie wiosna :-). Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No szkoda ale z drugiej strony można do wiosny coś pokombinować. Nie ma lodu więc trzeba testować. Jak lód skuje rzeczki to będzie pora na struganie i malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Jeszcze jakis miesiąc i zakończę post lurebuildingowy... Przebudowuje warsztat pod rodbuilding / lurebuilding.... Potrzebowałem blatu roboczego ok. 3m i będę miał...Miała być chwila ale wysżlo jak wyszło. Jak juz wziąłem się za warsztat to zrobiłem wszystko... - kafle, elektryka, malowanie itd.... Mam nadzieję, że w lutym zacznę coś dłubać. Pozdrawiam. Kezmo Edytowane 13 Stycznia 2017 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Chyba pora zerwać pajęczyny...Coś tam zaczyna się rodzić Zabawę z jerkami zaczynam od 4 modeli. Wszystkie w rozmiarze 12 cm. Będzie to też mój pierwszy kontakt z żywicą, odlewaniem itd. Temat ogólnie mam ogarnięty. Plan jest taki żeby narobić materiału doświadczalnego, wyciągnąć z niego co się da i jeszcze w tym roku wzbogacić swoje pudełka o 4 fajnie pracujące jerki... Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ciekawie to wygląda ,12 cm to już przyjemny gabaryt ,dający szansę na spotkanie grubszego pajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ok. Prace stolarskie przy jerkach dobiegają końca. W planach 4 szt 12 cm i jeden 14 cm... W każdym kształcie powstaną tonące i pływające modele. Jesienią będzie duuużo testowania i zabawy z obciążeniem i materiałem... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ależ wątek mi zarósł pajęczynami Cała jesień upłynęła mi pod znakiem, żywicy, microbalonu, jerków i testów... Uwijam się żeby zdążyć z testami przed lodem. Na szczęście powoli dochodzę z tym do końca. Materiał taki, taki, tonący, neutralny, pływający, obciążenie tu czy tu, praca taka a może taka, lusterkujący w opadzie, nurkujący głową w dół, opadający w poziomie, ogonem w dół ... itd. Masakra Powoli jednak kończę już testy i w końcu będzie można coś pomalować. W przyszłym sezonie będę ostro katował te 5 jerków ale w głowie zrodziło się już kolejnych kilka pomysłów... Szkoda, że wolnego czasu tak mało. Jesienne wieczory... Wczoraj była przerwa od żywicy, jerków i całego tego tematu a, że dawno nie miałem pędzelków w ręku więc bazgram kolejne pudełko do warsztatu. Tym razem brzanka... Pozdrawiam 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ok. Przerwa w jerkach skończona. Zamieniłem pudełko po kawie na takie. Oczy 3D, stery itp mają już swoje miejsce na blacie... Teraz wracam do jerków. Pozdrawiam 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Wymiatasz pędzelkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki. Trochę zardzewiałem ale to jak z jazdą na rowerze... Dobrze, że lód cienki. Jutro morsowanko więc zrobię sporą przerębel i później przetestuję Jerki. Jak wyjdzie co zakładam, to w styczniu zmaluję pierwsze jerkowe okonie. Jeszcze będzie pędzel ale docelowo na jerkach chyba będzie aero. Przymierzam się od dłuższego czasu Edytowane 20 Grudnia 2017 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 stówka i zdrówka pozdrawiam!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wszystkiego Najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 10 stron wątku, a ty wciąż tylko +forumowicz... Więcej czasu na tworzenie przynęt, no i na wrzucanie tutaj fotografii, bo masz czym się chwalić. A i inspirować jest się czym Stu lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zdrowia i spełnienia marzeń! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Panowie dzięki jeszcze raz za życzenia. Czasu na robienie przynęt rzeczywiście przydałoby się więcej bo ostatnie lata były cieniutkie. W miarę możliwości postaram się poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Pierwsze koty za płoty... Przygodę z gumami zaczynam od takich smukłych dziesiątek. Pozdrawiam. Radek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Już lubię w gumach to, że przy kawce można sobie coś tam odlać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Uniwersalne ósemki... Edytowane 13 Marca 2018 przez kezmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Gumki wczoraj poleciały do wody... Zacząłem pracę nad kolejną smukłą, sandaczową, bardzo ruchliwą dziesiątką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 W międzyczasie remont kolegi Rapali po spotkaniu z zębatym... Pzdr. Radek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Malowanie po nowemu. Coraz bliżej tego o co mi chodzi... Edytowane 24 Marca 2018 przez kezmo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi