kezmo Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Przygotowania do sezonu - ciąg dalszy. W najbliższym czasie w dalszym ciągu uzupełnianie dziesiątek i ósemek. Później planuję coś jeszcze ale nadal wszystko do dłubania w dnie Warty i Odry... Ten zestawik pojedzie do mojego przyjaciela w Poznaniu. Później przyjdzie czas na moje pudełka Edytowane 27 Marca 2018 przez kezmo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Ok. Kończę chwilowo z gumami. Takie zestawy na dzień dobry trafiły do pudełek moich i mojego frienda by zapełnić luki. A ja zabieram się za wobki boleniowe i sandaczowe: Dojechał do mnie patyk więc armaty już w komplecie czekają na start sezonu Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez kezmo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) W końcu znalazłem trochę czasu by przysiąść do boleniówek. Będą to smukłe ósemki w różnych wariantach pracy i malowania. Pierwsze miały być w zeszły weekend ale praca nie pozwoliła mi ich skończyć. Mam kilka dni wolnych więc spróbuję nadrobić zaległości. Na początek Cameleon - 8cm / 9g Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez kezmo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Oliwki - 8cm / 9g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Gumki otwieraja dziś sezon spiningowy nad Wartą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Trochę srebra, złota i miedzi... Nazywam je szperacze bo są w stanie dotrzeć w zasadzie wszędzie. Nie boją się głębokich rynien, burt, dołów a i powierzchnię tez oblecą. Na upartego to i z opadu połowią... Wobki bardzo szerokiego zastosowania w rozmiarze 8 cm. Bez zbędnych wodotrysków. Jasny brzuszek, ciemny grzbiet w połączeniu z lusterkowaniem... Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Sprawdzone nad wodą, wylądowały już w pudełku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Zdecydowanie wolę woblery w twym wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja też... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 CDN... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Mnie alemenium nie znosi nie wiem co robię nie tak odchodzi od korpusu po pewnym czasie Ps. Czekam na efekt końcowy tych cukierasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 W niedzielę wyjeżdżam na 2 tyg. Mam nadzieję, że do niedzieli skończę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Miętówki jutro powinny być gotowe. CDN... Pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2018 przez kezmo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Mentosy boleniowe skończone Na jakiś czas daje sobie spokój z boleniówkami. Teraz dwa tygodnie poza domem a po powrocie jakiś nowy projekt... Pozdrawiam zaglądających. Radek Edytowane 19 Maja 2018 przez kezmo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Te oliwki będą miały powodzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Oliwki i nie tylko już łowią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Będąc na wczasach wymyśliłem sobie taką dziesiątkę w wersji slim. W weekend kilka sztuk pojedzie na naukę pływania... Edytowane 4 Czerwca 2018 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Help...Czy ktoś wie dlaczego nie widzę zdjęć w moim wątku...? Używam fotosika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Help...Czy ktoś wie dlaczego nie widzę zdjęć w moim wątku...? Używam fotosika... Tak to z darmowymi bywa... Jedyny pewny sposób, to zamieszczanie zdjęć bezpośrednio na naszym portalu. Nie ma takich smutnych niespodzianek... http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Tak też będę teraz robił. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Bardzo zaniedbałem wątek. Niedługo może go odświeżę. Pracuję nad czymś w iście letnim, kleniowym klimacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 No czekam czekam zaglądam i co widzę ? Cichosza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Przemek jesień cała na walizkach więc wobki tylko w przerwach między wyjazdami. Mam teraz chwilę a wzięło mnie na robactwo więc coś tam dłubię. Mam też gotowy projekt na Odrzańskie napływy - wobler, którego bardzo mi brakowało w tym roku w trakcie wypadu nad Odrę. Taka wszystko łowiąca siódemka. Ona będzie następna. Teraz jednak polecą chrabąszcze. Coś na wzór mojego starego wysłużonego już chrabąszcza. Nie będę bawił się w pojedyńcze sztuki. Zrobię z 50 szt, trochę smużaków, trochę tonących i zamknę temat robali na ten rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez kezmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Radku, niech Ci się zamierzenia ziszczają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi