Skocz do zawartości

Woblery Kezmo

kezmo

Rekomendowane odpowiedzi

Przygotowania do sezonu - ciąg dalszy. W najbliższym czasie w dalszym ciągu uzupełnianie dziesiątek i ósemek. Później planuję coś jeszcze ale nadal wszystko do dłubania w dnie Warty i Odry...

Ten zestawik pojedzie do mojego przyjaciela w Poznaniu. Później przyjdzie czas na moje pudełka ;)

32028c875e690efamed.jpg

Edytowane przez kezmo
  • Like 4

• 2 tygodnie później...

Ok. Kończę chwilowo z gumami. Takie zestawy na dzień dobry trafiły do pudełek moich i mojego frienda by zapełnić luki. A ja zabieram się za wobki boleniowe i sandaczowe:

34e66245b3ca2113med.jpg

Dojechał do mnie patyk więc armaty już w komplecie czekają na start sezonu ;)

d0e614c998f6f767med.jpg

Pozdrawiam.

Edytowane przez kezmo
  • Like 3

• 4 tygodnie później...

W końcu znalazłem trochę czasu by przysiąść do boleniówek. Będą to smukłe ósemki w różnych wariantach pracy i malowania. Pierwsze miały być w zeszły weekend ale praca nie pozwoliła mi ich skończyć. Mam kilka dni wolnych więc spróbuję nadrobić zaległości. 

Na początek Cameleon - 8cm / 9g ;)

051ee44c7ab048c5med.jpg

6553da1f9b71ad85med.jpg

a97e621dec581f0bmed.jpg

aa9f2fcbb0aa969cmed.jpg

Edytowane przez kezmo
  • Like 6

Trochę srebra, złota i miedzi... ;)

Nazywam je szperacze bo są w stanie dotrzeć w zasadzie wszędzie. Nie boją się głębokich rynien, burt, dołów a i powierzchnię tez oblecą. Na upartego to i z opadu połowią... ;) Wobki bardzo szerokiego zastosowania w rozmiarze 8 cm. Bez zbędnych wodotrysków. Jasny brzuszek, ciemny grzbiet w połączeniu z lusterkowaniem...

9cc7e9f8cbd66791med.jpg

78073239f0387ef4med.jpg

c38998b5eea21cddmed.jpg

Pozdrawiam

• Like 8

• 2 tygodnie później...

Mentosy boleniowe skończone ;)

Na jakiś czas daje sobie spokój z boleniówkami. Teraz dwa tygodnie poza domem a po powrocie jakiś nowy projekt... ;)

ac360a1337fd14c2med.jpg

fcc2231a0d29dc08med.jpg

f0ad2ed1eb054f56med.jpg

ef7e706cc43b13c1med.jpg

a40532573591a711med.jpg

Pozdrawiam zaglądających. Radek

Edytowane przez kezmo
  • Like 7

• 2 tygodnie później...

Help...

Czy ktoś wie dlaczego nie widzę zdjęć w moim wątku...? Używam fotosika... 

Tak to z darmowymi bywa... :(

Jedyny pewny sposób, to zamieszczanie zdjęć bezpośrednio na naszym portalu. Nie ma takich smutnych niespodzianek...

http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/

• 6 miesięcy temu...

Przemek jesień cała na walizkach więc wobki tylko w przerwach między wyjazdami. Mam teraz chwilę a wzięło mnie na robactwo więc coś tam dłubię. Mam też gotowy projekt na Odrzańskie napływy - wobler, którego bardzo mi brakowało w tym roku w trakcie wypadu nad Odrę. Taka wszystko łowiąca siódemka. Ona będzie następna. Teraz jednak polecą chrabąszcze. Coś na wzór mojego starego wysłużonego już chrabąszcza. Nie będę bawił się w pojedyńcze sztuki. Zrobię z 50 szt, trochę smużaków, trochę tonących i zamknę temat robali na ten rok... ;)

• Like 1

• 3 tygodnie później...