kezmo Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Cześć.Dłubię teraz trochę przy mniejszych wobkach ale w międzyczasie pojawił się kolejny garbus. Tym razem wersja ze sterem. Ktoś ostatnio pytał o rozmiar okonia a ja wprowadziłem go w błąd. Oba okonie wykonane są na tym samym korpusie - 12 cm. Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Lepszej łuski nie widziałem nawet u japońskich macherów, szacuneczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Łuska na prawdę robi wrażenie!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Aktualnie eksperymentuję z żywicą i malowaniem pod tą łuskę. Niedługo łuska dostanie śliczną perłową powłokę. Jestem już blisko... Pozdrawiam Edytowane 13 Lutego 2019 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Radku Bajka :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Przemek dzięki. Ukleje 7 i 8 cm kręcą się już na suszarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 14 cm, neutralny w niecodziennych jak dla mnie kolorach... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Na chwilę zmieniłem klimat i zrobiłem krótką przerwę w dłubaniu przy jerkach. Powstał uniwersalny korpus 5 cm, na którym będę robił pstrążki, strzebelki i kiełbie. Dzisiaj wracam do jerków... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Kolejna czternastka, tym razem w bardziej naturalnym wydaniu. Nowe oczy, nowe płetwy, eksperymentuję dalej... Co chwila nowe pomysły, szkoda, że nie ma czasu by je wszystkie zrealizować... Edytowane 2 Marca 2019 przez kezmo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Perfekcyjna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Pięknie proszzz Pan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 A dzięki Panowie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dawno nie pisałem bo i nie było o czym... Czasu nie ma posiedzieć przy wobkach. Coś tam wydłubałem do pstrągowego pudełka a nowy jerk powstaje w żółwim tempie... Może niedługo poleci w silikon. Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Minęło ponad pół roku poza domem. Bez pracowni, bez wędki w ręku...Na szczęście jestem już w domu i można wrócić do tego co sprawia mi ogromną przyjemność. Pracownia już odkurzona więc można zabrać się za nieskończone projekty i pomyśleć nad czymś nowym. Pierwsze korpusy powstają i niedługo przyjdzie czas na malowanie . Pora zrzucić rdzę... Witam z powrotem i Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Leżały i czekały na skończenie takie dwu centymetrowe maluchy, których użyję przy wiosennych jaziach i póżniejszych pstrągach, może kleniom też dam spróbować... Dziś miały testy nad wodą. Jestem bardzo zadowolony. Wszystkie są tonące i dość mocno dociążone. Tak skupiona masa powoduje, że całkiem fajnie latają i super trzymają się nurtu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 100 lat, wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Pora iście pstrągowa ale z racji tego, że pudełka pstrągowe są pełne rozpocząłem nowy projekcik. Będą to 4 boleniówki w rozmiarach 6,7,8,9 cm. Jestem na etapie testowania, coś tam już zaczyna się malować. Niebawem takie ósemeczki już zasilą wobki boleniowe. Pozostałe wobki jeszcze wymagają trochę pracy ale już jestem blisko... Jeszcze tylko żywica i gotowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Dalej w boleniowym klimacie. Mają być niebieskie grzbiety, to będą... 9 cm Edytowane 29 Stycznia 2020 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Odświeżę wątek takimi 9-tkami... Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi