polny Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ja uważam że gdyby było więcej castow seryjnych tylko dłuższych podobnie jak spinning to zdecydowanie więcej ludzi by tak łowiło. Mi się bardzo spodobało i zmieniam kombinuję że sprzętem bo samo chociaż by jak wspominałeś rzucanie castem już jest zaje.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 casting-fajnie mi się łowi jak jest flauta na jeziorze ale jak powieje to myślę żeby wrócić do spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 To odwróć się plecami do wiatru i wówczas przekonasz się, że wiatr jest sprzymierzeńcem castingu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 To odwróć się plecami do wiatru i wówczas przekonasz się, że wiatr jest sprzymierzeńcem castingu... właśnie tak robię ale w spiningu miałem większe pole manewru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (…) w spiningu miałem większe pole manewruJa miałem tak samo 360' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngusCK Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 @Panek, toś się Bracie dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ja już wiem jak to działa. Zabieram nad wodę 3 zestawy, cast łowie z wiatrem, spinn pod wiatr, a jak nie wieje mucha???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi