Tomek_N Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czesc, szukam polskiego (dobrego) sklepu internetowego by zakupic pare rzeczy (agrafki, woblerki etc).Niestety fishingmart, o ktorym do tej pory slyszalem dobre opinie, chce za wysylke do Niemiec az 70 PLN! Szukam wiec sklepik ktory mozecie mi polecic i ktory nie rzada tak chorondalnych sum za wysylke jak fishingmart. Funkcja PAY PAL by byla super, ale raczej takich sklepow jeszcze nie ma, co? Prosze o pomoc i pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Siema Tomek http://www.kogutomania.pl/ Pal Pay jest Wysyłka za granice jest Koszt przesyłki do Niemiec niewiem (Chyba ok 40zł) PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 W FM można poprosić o wysyłkę Pocztą Polską, wychodzi znacznie taniej niż kurierem. Płaciłem jednak zawsze z góry na konto sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Przesylka nie jest tak droga jak sam przelew pieniedzy z Niemiec do Polski . Kilkadziesiat euro mozesz spokojnie liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Przesylka nie jest tak droga jak sam przelew pieniedzy z Niemiec do Polski . Kilkadziesiat euro mozesz spokojnie liczyc. Serio?? Za przelew przez internet z Ire do Polski nie płacę nic, za przelew dokonany fizycznie z banku 75c.Ale i tak najwygodniej mieć w konto w banku internetowym w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Za przelew z Deutsche Bank do Polski za Avida skasowali mnie 30 lub 40 €. Tyle tylko ,ze bylo to kilka lat temu. Moze jest obecnie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomek_N
Czesc,
szukam polskiego (dobrego) sklepu internetowego by zakupic pare rzeczy (agrafki, woblerki etc).
Niestety fishingmart, o ktorym do tej pory slyszalem dobre opinie, chce za wysylke do Niemiec az 70 PLN!
Szukam wiec sklepik ktory mozecie mi polecic i ktory nie rzada tak chorondalnych sum za wysylke jak fishingmart.
Funkcja PAY PAL by byla super, ale raczej takich sklepow jeszcze nie ma, co?
Prosze o pomoc i pozdrawiam.
Tomek
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi