Norbert 78 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kolejne wobki z przeznaczeniem na klenio-jazie ukończone Materiał, balsa, stelaż z drutu nierdzewnego.Długość od 23 do 25 mm. DuchDuch w nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Fajny duch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Kilka wobków dla kolegów, oby im kije trzeszczały Materiał, balsa, stelaż z drutu nierdzewnego.Długość od 23 do 25 mm.Waga około 1,2 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak takie równe kropeczki malujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Kropeczki robię końcówką pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Można też kijkiem do szaszłyków. Ja zrobiłem sobie trzy kijki (różne średnice, czyli 6 możliwości). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Pierwszy jazik w tym sezonie na swój wobler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Kolejny wobek spod mojej ręki Na dzisiejszych testach wypadł wyśmienicie Inne też łowiły Materiał, balsa, stelaż z drutu nierdzewnego.Tonący.Długość 25 mm.Waga około 1,5 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 mniamaśne robisz te wobki, co również potwierdzają rybki, fajna robota, nie pozostaje nic innego jak pogratulować i oczekiwać na kolejne fotki z Twoich wyprawpozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Gratulacje pięknych ryb i tym większe że regularnie je poławiaszSpytam tak z ciekawości czy brały bardziej z płynącej czy może stojącej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Łowię w rzece nizinnej, niezbyt szybko płynącej.Kilka ostatnio złowionych ryb na moje wytwory 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziś wybrałem się ustawić kilka wobków. Od rana miałem pecha, najpierw wylałem na dywan w przedpokoju białą podkładową Śnieżkę, na szczęście plama zeszła Potem nad wodą okazało się że wziąłem aparat, ale bateria została w ładowarce. Dobrze że w telefonach są aparaty, miałem czym sfotografować złowione ryby Jazie 43 cm i 38 cm Materiał, balsa, stelaż z drutu nierdzewnego.Pływający.Długość 27 mm.Waga około 1,5 g.Materiał, balsa, stelaż z drutu nierdzewnego.Tonący.Długość 27 mm.Waga około 2,0 g.Materiał, balsa, stelaż z drutu nierdzewnego.Pływający.Długość 27 mm.Waga około 1,5 g.Pływający.Długość 27 mm.Waga około 1,5 g.Pływający.Długość 27 mm.Waga około 1,5 g. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Norbert 78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Bardzo fajne woblery i najważniejsze, że łowne. Przymierzam się do zrobienia jakiejś serii jaziowych maluchów, tylko że jakoś tak nie bardzo mam czas. Miło popatrzeć na ładne zdjęcia, zwłaszcza te symetryczne kropki są ekstra.Pozdrawiam. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez mnietek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czasu coraz mniej na struganie, ale kilka woblerów udało mi się w końcu ukończyć. Do mniejszych wobków dołączył prototyp szczupakowy zrobiony z dwóch połówek deski balsowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Próby z nowym wzorem malowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Klenie i jaśki znowu nie będą miały łatwo, good job 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kolejna trójka ukończona, trzeba pomyśleć nad innymi modelami , robię się monotematyczny : Materiał balsa, stelarz przez całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kolejne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dawno nie odświeżałem wątku, nie miałem zbytnio czasu na struganie. Teraz się to zmieni, na początek Kleniowo - jaziowa "Pestka" w malowaniu Osa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kolejna seryjka "Pestek" ukończona Materiał balsa, stelaż przez całość Tonący Waga 1,7 g. Osa Miedziaki DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Coraz fajniej Ci te pestki wychodzą, pracuj i prezentuj dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dawno nic nie robiłem, aż w końcu coś udało się wykończyć Kleniowo-jaziowy "Wspólas"- zrobiony przeze mnie i mojego kumpla..Materiał - balsa, stelaż przez całość.Pływający.Długość 32 mm.Waga 2,48 gr.Praca XPestki malowanie OsaOpis w innych postach (nic się nie zmieniło) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Fajne te pesteczki, muszą drobno pracować... Z jakiej grubości deski strugane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Pestki są strugane z deski o grubości 4 mm Pięknie połowiły w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 dla siebie tylko je produkujesz czy jest szansa kupić kilka i przetestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi