Bolo90 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 sporo ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kameleonki dają oczom popalić, widzę że ci pod pasowały Norbercie :D :D . BRAWO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kameleonki są świetne. Już nie długo zacznę sezon jaziowy, mam nadzieję że, jazie je polubią. W razie gdyby zabrakło mi farby, masz ją jeszcze na stanie? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mam :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Norbert gratuluję fajnego, ciekawego i przejrzystego artykułu, Tylko fotek trochę mało woblerków oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dzięki..... Nie wiem o jakim artykule mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 artykół z WMH, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Norbert78 nie przesadzaj z tym kameleonem bo jak się zleje z otoczeniem to ryboszony nie będą go widziały ewentualnie mogą Ci zniknąć w pudełku. A tak serio to efekty malowania są fantastyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Takie małe sprostowanie. Autorem artykułu w WMH jest mój kolega Jacek Duszyński, znany na jerku jako Jacek_bp. Moim "wkładem" było udostępnienie fotki z kleniem z pierwszej strony artykułu, reszta zdjęć jest Jacka. MANTHEO- kameleony zacząłem malować dopiero od niedawna, mam cichą nadzieję że, będą asem w moim rękawie na wszelkie klenio-jazie i okonie. Jeżeli chodzi o same "Pestki"- to model sprawdzony w boju. W zeszłym sezonie złowiłem na nie masę jazi, kleni i okoni. Mój kolega złowił nawet sumka 70 cm. Do kolekcji brakuje im tylko sandacza, padły na nie szczupaki, boleń, klenie, jazie, okonie i wspomniany sumek. Największe klenie zeszłego sezonu 50 i 52 (moja życiówka) cm złowiłem na "Pestkę" w kolorze miedzi. Woblery robię od niedawna, jestem z nich bardzo z dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No i masz z czego być dumnym Tym bardziej, że i wyglądają coraz lepiej. Ale w sumie jak łowią to wygląd ma drugorzędne znaczenie, to tylko dla nas użytkowników ma byc ładny .U mnie podobna konstrukcja również okazała się strzałem w dyszkę. Klenie np. omijały moje dotychczasowe "kilery" a na te płaskie waliły bez zastanowienia. Ale kameleon jest serio super, cholernie mi się podoba takie malowanie.Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Te Twoje pestki są całkiem fajne, ten kameleon niemal hipnotyzuje. Oby ryby też tak hipnotyzował, pamiętaj tylko żeby mi też coś zostawić, nie pokłuj wszystkiego sam . Ja na ten sezon zrobuiłem sobie kilka drobniutko pracujących i w prowadzeniu wachlarzem lusterkujących, troszkę podobna praca do tego na ktego złowiłem swojego "klenika". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Kilka rybek złowionych na "Pestki" w zeszłym sezonie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Piękne ryby łowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wreszcie dzisiaj była ładna pogoda, można było ustawić kilka zamówionych wobków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 te cztery w środku pewnie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Twoje właśnie schnął w podkładzie, jutro dostaną pierwsze kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 OK, i tak na razie zero szans na wyjazd nad wodę niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Znam ten ból, co prawda mam czas żeby wyskoczyć nad wodę, ale nie mam kija. Ten stan na szczęście nie będzie trwał długo, Dąbek już coś tam dla mnie powoli szykuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 U mnie niestety brak perspektyw na dłużej - mama mi się połamała, jutro operacja wstawienia sztucznego stawu biodrowego... A tylko mnie ma go opieki, tak że wędkowanie mi pozostało tylko na komputerku i forum,no i zabawa woblerkami w domu. A co za kijek szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Współczuje, dużo zdrowia dla mamy. Robi się kij kleniowo-jaziowy, będzie na blanku Phenix M1 1962XUL-B 1-8 lbs(OEM for Poland)9’6″1-8 lb extra fast 2-11 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki... Fajnie rozpocząć nowy sezon z nowym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dziś postanowiłem zrobić rekonesans jaziowy, przy okazji ustawiłem kilka wobków z ostatniej serii. Niestety na fotkach nie widać jak się fajnie mienią złotą perłą. Nawet ryby dopisały, złowiłem dwa jaśki na osę i szczupaczka obcinaczka na miedziaczka. Do tego kilka brań i jeden spięty jazik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 nowy kijek już w akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jeszcze nie mam nowego kija, mój zastępczy kij na jazie to Mistrall Shogun cw 15-45g. Ale to nie sprzęt łowi ryby Osy i czarne w żółte kropki są dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 A co się stało z poprzednim kijaszkiem? To chyba TD był na fotkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi