Norbert 78 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 TD zmienił właściciela i wyemigrował do Bydgoszczy Daj adres do wysyłki na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie szkoda Ci było pozbywać się TD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 TD to fajny kij, gdyby był trochę dłuższy nie sprzedałbym go. Potrzebuje kija około 3 m. Chciałem zbudować go na rodzimym blanku Blaas SLF1006-2, były jednak trudności z zakupem, więc wybór padł na Phenix M1 1962XUL. Jak dobrze pójdzie, w tym tygodniu powinien być gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 młynek do kijka też nowy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Młynek jest w dalekich planach, na razie zostaje ten co jest na fotkach. Dziś kolejne ustawianie, tym razem kilka zmian Pestka SDR 25 mmMateriał: BalsaStelaż przez całość z drutu 0,6 mmWaga 2 g. Pestka mini 20 mmMateriał: BalsaStelaż przez całość, drut 0,6 mmWaga 1,3 g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dziś godzinny wypad nad wodę w celu przetestowania nowego kija, przy okazji na agrafce wylądowała pestka w wersji mini 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dobra robota Norbert, bardzo ładne te Twoje pestki Widać że dalej skuteczne, ładny jasio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Skuteczności odmówić im niemożna, dzisiaj wiało lodowatym wiatrem, ale coś tram pestkę zakąsiło. Taki stykowy klenik Edytowane 22 Marca 2015 przez Norbert 78 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Fajniutki te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki takim fotkom od znajomych, wiem że godziny spędzone w piwnicy nie poszły na marne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Norbert co to za kijaka masz??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Norbert co to za kijaka masz??? Takie "ptaszysko" trafiło do mnie. http://jerkbait.pl/topic/9485-d%C4%85bek-111-i-skutki-uzale%C5%BCnienia/page-73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 swietny musi byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jest świetny, miałem go porządnie przetestować w tym tygodniu na wielkich jaziach z Opolszczyzny. Kumpel łowi piękne jazie, największy z tamtego tygodnia to 57 cm. Niestety w ostatniej chwili musiałem odwołać wyjazd, mama idzie jutro do szpitala na operację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jak dobrze pójdzie to ja swój identyczny będę testować w ten weekend Fajne rybki Norbert 78, których zdjęcia zachęcają do dalszej pracy nad pestkami. Tak 3maj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jak Ci sie znudzi to staje do niego hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dziś wyskoczyłem ustawić kilka wobków SDR2,5 cm2g. Przy okazji coś złowiłem 47 cm 45 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wczorajszy amator "Osy" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Kolejna seria ukończona i ustawiona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jakiś już czas nie zaglądałem do tego wątku. Widzę, że wobki coraz bardziej dopracowane i dopieszczone. Potwierdzają to też widoczne na fotkach wyniki:) Co do ostatnich wyrobów to jak dla mnie super! Szczególnie ten w malowaniu tęczaka WOWWW. Świetna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Mam pytanie jak malowałes kiedys oczy woblerowi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wcześniej do malowania używałem końcówek pędzli o różnych średnicach. Polecam Ci oczka gotowe, nie są drogie a przyspieszają pracę i łatwiej jest zrobić równe oczy wcześniej różnie z tym bywało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Przeciąg pojawił mi się w pudełku, trzeba było zapełnić puste miejsce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Prototyp uklejopodobnego woblerka, wczoraj były testy. Skusił kilka okoni, wymiarowego szczupaka i zaliczył spinkę ładnego nocnego jazia, wyszedł fajny uniwersał. Trzeba szykować większą partię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 siemka, ładny woblerek a mam pytanie gdzie kupujesz stery do wobciów ????a tak poza tym widuje cię często w wś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi