Hcv Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Kuba pisałem Ci o sterach... Poszukaj na jerku a znajdziesz takiego fajnego czarodzieja o imieniu Konrad który umie wyczarować każdy ster jaki tylko będzie Ci potrzebny do woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Tym razem coś większego.Popper.Korpus wykonał Jacek_bp, pomalował Norbert 78 Dziewiątka Przepraszam za jakość zdjęć, jakieś nieostre wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 100 lat w zdrowiu Norbert. Sukcesów nad wodą i w pracowni. A jak już jesteśmy przy temacie pracowni to czemu wątek tak ucichł? Strugasz coś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzięki za życzenia Łukasz. Z tym struganiem fakt, trochę to zaniedbałem. Obiecuję poprawę. Wreszcie skończyłem kilka woblerków do których korpusy wystrugałem we wrześniu. Dostałem też od kolegi prototyp małego smużaczka do wykończenia, nawet nieźle wyszedł ten nasz "wspólas" . Materiał:BalsaStelaż z drutu 0,6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Fajne te czwóreczki, takie standardowe woblery, na które można złowić praktycznie wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ten ostatni, najmniejszy - cudo, gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 W zeszłym sezonie na takie czwórki miałem sporo kleni. Myślę że, w tym sezonie też mnie nie zawiodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wielu udanych chwil z wędką, serdecznie życzę Sto lat! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziękuję bardzo. Właśnie jestem w trakcie zakupu pontonu, gdzie dostanę takie akcesorium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Akcesorium każdy "poluje" we własnym zakresie.A później ma, to co ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki za życzenia Łukasz. Z tym struganiem fakt, trochę to zaniedbałem. Obiecuję poprawę. Wreszcie skończyłem kilka woblerków do których korpusy wystrugałem we wrześniu. Dostałem też od kolegi prototyp małego smużaczka do wykończenia, nawet nieźle wyszedł ten nasz "wspólas" . Materiał:BalsaStelaż z drutu 0,6 widze ze używasz haków bezzadziorowych.. to sie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Moje pierwsze koguty ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Lubię "białą damę". Sandacze też ją lubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Sezon jaziowy tuż tuż..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 I jest czym sezon powitać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Te czarne z kropeczkami świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 dużo zdrówka i efektywnej pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Norbercie, mam do Ciebie dwie prośby.1. Wrzucaj częściej zdjęcia swoich przynęt, zawsze lubiłem w ten wątek zaglądać.2. Gdy wrzucasz zdjęcia, korzystaj z poniższego poradnika. Oglądanie wątku z przynętami, bez zdjęć tych przynęt, jest, no cóż, sam wiesz...http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Stu lat nad wodą i życiowych okazów Ci życzę. I gratuluję osiągnięcia wieku męskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe. Zdjęcia będę teraz wrzucał wyłącznie przez forum, koniec z serwisami hostingowymi [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Sezon jaziowy w pełni, a ja skręciłem nogę... Mając sporo wolnego czasu zrobiłem trochę pestek. Zrobiłem też 3 cm woblerek na klenie w wersji pływającej i tonącej. Praca X wyraźnie wyczuwalna na kiju, Waga pływającego 2,5 g, tonącego 2,8 g. Podczas ustawiana złowiły okonia i szczupaka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Tym 3-centymetrowym dobrze z oczu patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Piękne wobkerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Nowy woblerek na klenie w wersji tonącej został przetestowany, test wypadł jak najbardziej pozytywnie. Testerem okazał się 45-cio centymetrowy kleń Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Norbert 78 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Przedstawiam kilka tonących kleniówek z ostatniego strugania. Długość 3,3 cm, waga 3,10 g Edytowane 4 Maja 2018 przez Norbert 78 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi