Lanio Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 cicho bo to jest tajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 szkoda Zanderix, że mam taki kawał do Ciebie, bo w przeciwnym razie już bym Cię namawiał, abyś zabrał mnie na taką wyprawę, na której można się spodziewać takiego potwora Ostatniego 40-staka widziałem na moim zestawie z 5 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 cicho bo to jest tajne dobra koniec śmiechów nawet chyba gdybym wpisał 20 kropek to też odgadlibyście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 cicho bo to jest tajne dobra koniec śmiechów nawet chyba gdybym wpisał 20 kropek to też odgadlibyście ??? Może tak: ...a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 tera lece na pobliskie starorzecze jak cos to napisze czy skubaly pasiaki czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dzisiejszy wypad to lipa kilka delikatnych skubniec i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ładny okaz zanderix, gratulacje. U mnie jeszcze pozamarzane okoniowe wody ... a rekordzik z jesieni czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 W poprzedni łykend miałem okonia życia na wędce, ale po kilku minutach się spiął Chciałem w tygodniu zrobić drugie podejście, ale ... niestety najazd robaczkarzy totalnie pokrzyżował plany Pewnie biedak pływa, ale w kanalizacji... Na pocieszenie trafił się ładny podrostek w zupełnie innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 fajny garbusek, ładna barwa gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Fajny fajny az sam gdzies dzisiaj wyskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Fajny, gratulacje!! a moja wędka jest na 8 tygodni oddana na gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jak pisalem tak i dzisiaj wyskoczylem ale nie warto bylo kompletna lipa przelotki ciagle obmarzaly 0 kontaktu z pasiakami najlepsze miejscowki skute cieniutkim lodem teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac az sie troche ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jak pisalem tak i dzisiaj wyskoczylem ale nie warto bylo kompletna lipa przelotki ciagle obmarzaly 0 kontaktu z pasiakami najlepsze miejscowki skute cieniutkim lodem teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac az sie troche ociepli A gdzie byłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Na paslece bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Na paslece bylem A w których miejscach na Pasłęce łowisz okonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Glownie na odcinku pomiedzy zalewem a braniewem na tym odcinku jest stacja pomp przez co jest tam ciekawe starorzecze ,lub niekiedy kawaleczek w gore od braniewa ale sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A co zanderix wybierasz sie w te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A co zanderix wybierasz sie w te strony Nie jutro śmigam na drugą stronę Zalewu <_< - patrząc z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A co zanderix wybierasz sie w te strony Nie jutro śmigam na drugą stronę Zalewu <_< - patrząc z Twojej strony No i byłem, ale przez to BIAŁE GÓWNO co sypało od czwartku, pasiaki niespecjalnie chciały przytulać się do mojego zestawu Te co się wieszały to pizdryki które z braku laku se pstryknołem z nudów i rozpaczy <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ale na śniegu za to ładnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opat Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kurdę, ale barwy Ten paproch wystający z pyska należy do moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No no ladny ten pasiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 A co zanderix wybierasz sie w te strony Nie jutro śmigam na drugą stronę Zalewu <_< - patrząc z Twojej strony No i byłem, ale przez to BIAŁE GÓWNO co sypało od czwartku, pasiaki niespecjalnie chciały przytulać się do mojego zestawu Te co się wieszały to pizdryki które z braku laku se pstryknołem z nudów i rozpaczy <_< <_< wiśnia z niebieskim brokatem dobry gumiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi