ginel Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Przepiękne okonie. Gratuluje łowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A to mój największy okoń w zeszłym sezonie, a za razem największy okoń w życiu Michał witaj na Forum, ładne wejście Jeśli dopiero tu trafiłeś to nadrabiaj zaległości i do zobaczenia gdzieś nad Wisłą Ps. Nie zasypali jeszcze tej wody? Siema Mateusz. Jeszcze nie zasypali, ale maja to zrobic okolo wakacji.... Pewnie sie spotkamy, bo w tym roku nastawiam sie podobnie jak Ty na bolka.. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No to pozamiatane...Ja to już się nie odważę żadnego okonia z moich łowisk w tym wątku pokazać Gratki chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Myślę,że można rozpocząć wątek OKONIE 2009,bo w 2008 już jest pozamiatane Można tylko posłużyć się słowami z klasyki polskiego filmy:Zobacz synku,a tak wygląda OKOŃ Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 gratuluje okoni, piekne ! moje jeziorowe okonie jeszcze nie chca wspolpracowac, ale czas pokaze jak bedzie w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam!ja tez dziś bylem połazić za okoniem i nicccccccccccccc nie chce łobuz współpracować. gratki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dzis wyskoczylem na pasiaki to mialem kilka delikatnych skubniec i chwilke potrzymalem na wedce szczupca torpede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 dzis wyskoczylem na starorzecze na pasleke i trafilem okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Cale 46cm i 1,2 kgjest to moja nowa zyciowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Gratuluję nowej życiówki, na co sie połakomił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Gratuluję. Piękny garb.Ale mółbyś uporządkować post coby się tak monitor nie rozjeżdżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Polakomil sie na paprocha zielonego,nastepnym razem zmniejsze rozdzielczosc bo teraz zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Gratki garbusa...wygląda na jeszcze nie wytartego albo taki łakomczuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 piękny okaz. fotki słabe tylko ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No fotki slabe ale to moj 2 i 3 fotka forum,nastepne postaram sie zeby byly lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Lanio gratki, fajny rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Fajniutki ten garb i raczejna pewno nie wytarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dziś na kanale w Lubrzy dostałem parę okonków - małe bo małe ale cieszyły Wszystkie, które złapałem były ostro napakowane Oczywiście wróciły całe i zdrowe do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 dziś kolejna wyprawa na pasiaki i nic,nie chcą ze mną współpracować, wszystkie przynęty które mam były w wodzie i nic nawet skubnięcia.A może ja coś źle robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja dzisiaj w przerwie od kleniowania porzucałem za okonkami i trafiłem dwa... najmniejsze w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ale zawsze to cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No i udało mi się w końcu złowić okonia potwora!Nowy PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wow ... niezły musisz przyjść do mnie na lekcję PS'a bo krawędzie troszkę ostre ale ... jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No i udało mi się w końcu złowić okonia potwora!Nowy PB Dobrze, że Cię nie połknął W sumie to chyba nie jest żywy, bo wyblakł trochę i płetwy grzbietowej nie ma nastroszonej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi