kryst Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ładna wklejanka, ale czeka Cię jeszcze dużo pracy w obróbce! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Remek, nie jestem grafikiem no i nie mam licencji na PSP Darmowego toola użyłem, ale faktycznie mogłem się bardziej postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie no spoko luzik ładny digiart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 @hlehleJakie Wy macie podobne do siebie oczy . Tylko okoniowi ciut lepiej z nich patrzy (oczywiście bez obrazy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 szkoda troszkę że płetwy grzbietowej nie nastroszył, takie najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 żebyś troche popracował nad poziomami to może ktoś by sie nawet dał nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 cienie nanieść żeby się tak nie świecił okonek i już ktoś z wadą wzroku miał by problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Niezła sztuka, ale regulamin chyba zabrania wstawiania zdjęć lekko śniętych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 U mnie woda niziutka i pasiaki nie chca wspolpracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 hlehle@Bardzo ciekawy fotomontaż. Polecam na przyszłość Capture NX f. Nikon. Bo widzę, że twoja specjalnośćń IT jest trochę naciągana Bez obrazy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 witam wstawił bym jakieś lepsze ale może ktoś by pomyślał,że ja naprawde takie ryby łowię <_< hasior-digi-fish-falsyfikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Hasior 1 kwietnia już się skończył Thymallus, bo ja w zasadzie to serwerownie sprzątam, więc mam całkiem blisko do komputerów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam! jak myslice czy okoniom przeszkadza przypon wolframowy cieniutki 0.07,czy to je moze odstrasza,zniecheca do brania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moim zdaniem Nie odstrasza no może w super przejżystej wodzie niepomaga ale aż takiej drastycznej różnicy nigdy nie zauważyłem tymbardziej jeśli jest to naprawdę cienki przypon . jesli w wodzie można sie spodziewac szczupaka to taki przypon jest wskazany, zeby sczypak niemiał niespodzianki po nas <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 woda nie jest super przejrzysta,a szczupaczków takich do 30 cm narobiło sie nie wiadomo skąd setki w dniu tafia sie tak z 10,a pasiaki niecha brać ostatnio te mniejsze okonie to pod nogi przypływja za gumka a większe sie chyba wypięły na mnie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vital Vilnius Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Twiching,voblek Megabass X-70,mali okon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 watek przygasł trochę wiec wrzucę moje 29cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ile przepraszam, 9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ile przepraszam, 9? miarka byla z centymetrach nie w stopach <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ten bidak był dziiaj ofiarą szczupaka +/- 75cm na szczęście nieucierpiał za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Hasior na żywca łowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mi sezon zdominowały okonie. Byłem na jaziokleniach w niedzielę i jedyna sensowna rybka jaka się trafiła (jaziki do 30 cm ciężko nazwać sensownymi) to okoń 32-34cm, który wziął w typowo kleniowym miejscu...Uparły się te pasiaki w tym roku na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 dzisiejszy przyłow na pstrążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Spory garbik, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam, sosiadow Dzisiaj wieczorkiem trafilsie matroskin 25cm. na relaxa.(Sorry, ale nie potrafie jedna reke fotografowacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi