Zulus Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No no widze, że sezon Odrzański to ja musze zacząć od garbów a nie szczupaków, narobiłem sobie ochoty na pasiaki (oczywiście łowienie ich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 piatras@Bardzo fajny okoń i zdjęcie przy porządnym sprzęcie castingowym. Tak trzynać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Moj pierwszy okon tego sezonu Mina jak bym mial co najmniej rodzic, ale co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Okoń w kryzysie wieku średniego. Wczoraj stracił głowę dla woblerka. Na szczęście ten błąd kosztował go tylko sesję fotograficzną, ocalił rybi łeb i wrócił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Nosz FRIKO - gratuluję - widzę, że trafiliście z Mariem na garbarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Fajny ciemny pasiak, gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Piekny, piekny, bo z Narwi Jeszcze raz - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Friko a przynęta to jakiś super hiper tajna broń, że tak dzielnie ją skrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Na Odrze równierz okoń ruszył, dzisiaj zaliczyłem troche pasiaków ale ogólnie bez rewelacji, brały, brały i wieczorem przestały . Fotka jednego niewielkiego przystojniaka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Sory za rozmiar foty zapomnialem zresizować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zulus widzę, że na strategicznej pozio mwody bez większych zmian od 02.05... szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 No niestety, poziom wody jest bez większych zmian... co prawda woda leci ale w ślimacznym tępie, praktycznie różnice są niezauważalne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ale zaraz zaraz... skąd wiesz jaki był poziom wody na strategicznej drugiego maja ?? Czyżbyś był u nas w tym dniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ale zaraz zaraz... skąd wiesz jaki był poziom wody na strategicznej drugiego maja ?? Czyżbyś był u nas w tym dniu ? ja dużo rzeczy wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Oto moj wczorajszy pasiak ktorego dopadlem na wlasnego wobka jak chodzilem za klenikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Lanio Gratulacje - fajna ryba, a wobler jeszcze fajniejszy. To i ja pochwalę się taty okoniem na mojego (tj. zrobionego przeze mnie) woblerka. (pokazywałem co prawda w woblerowej wariacji, ale... ) zachęcam również do obejrzenia filmiku, z tego co najpiękniejsze czyli z uwalniania. Aha - ryba została złowiona pierwszego maja na Narwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 @Friko - czy chowany wobek to jakaś tajemnica?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 @Friko - czy chowany wobek to jakaś tajemnica?!? Wygląda mi na Skinnera <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_ul Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dzisiaj Wisła mnie obdzieliła okoniem - taki całe 20 cm - popłynął poszukać większych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Dziś niestety ryby odganiały przynęty a nie połykały i dlatego było dużo podprowadzeń, tylko jeden pasiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 U mnie dzisiaj rybki zaczęły żerować dopiero od 13:00 i powoli to się staje regułą skoro świt to można tylko na piękną mgiełke popatrzeć bo ryby jeszcze śpią.Wreszcie zaczął brać okoń i oto pierwszy w tym sezonie garbusek 37 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 @Warciak, piękny garb na rozpoczęcie sezonu, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ładny okonik jeszcze tylko napisz że z powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 piekny garbus, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Warciak piękny Okoń !! Poszukaj następnbych! Friko jak będę w wawie to poproszę o zawiezienie mnie w to samo miejsce pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi