mario Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Zawieziemy, zawieziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ładny okonik jeszcze tylko napisz że z powierzchni to bym takiej krótkiej notatki nie zamieścił <_< dzięki za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 uffff ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 warciak dobra sztuka , oj chyba jednak się tam przejadę z Braciakiem.Tylko mi niemów że znowu na x-rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Dzisiaj udało mi się złowić pierwszego okonia w tym sezonie. Przyłów podczas poszukiwania szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ależ ten okoń agresywny, całą gumę ma w psyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzisiaj w trakcie krótkiego wypadu na bolki zaliczyłem 35cm garbuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Pierwszy w tym sezonie wiślany 22cm okonek, miały być bolenie, ale cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dzisiejszy wypad zaowocował w 1 okonia 23cm i 4 szczupaczki(niewymiarowe więc zdjęć nie ma), a jutro zawody okręgowe na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 wczorajszy 27cm na spinnerbait'abyka spiąłem w zielsku ,niesamowicie wariował wbił się w rdest i poszedł, jednak mają za kruche pyszczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 widze ,że konkurencja nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Warciak szybko reagujesz na posty związane z zielskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 takie hobby <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Majowy okonek złapany na gumowego raczka na texasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 fajowskie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 patrząc na to zdjęcie, ąz chce się powiedzieć: TO TAKI HłYT MEłKETINKOFY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markles Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Sobotni przyłów przy pstrągowaniu. Okoń 39cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Sobotni przyłów przy pstrągowaniu. Okoń 39cm Piękny garbus!!! Gratulacje!!! A miałem na weekend majowy jechać nad Zalew ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Pikny pasiak, na Brdzie ? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markles Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tak z pięknej, wspaniałej BRDY A tak na marginesie to zalew jak narazie szału nie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Na zalewie nigdy nie łowiłem, ale na Brdzie i owszem, najczęściej w okolicach Rytla i niżej Rudzki Most i okolice Tlenia. Najczęściej w poszukiwaniu kropków, nie powiem z sukcesem trafiały się też ładne jazie i klenie szczególnie koło Rytla. Okonie też ale takie duże się nie trafiały. Takie to łowiłem na Wdzie w Borsku, w miejscu gdzie wypływa z jeziora Wdzydzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A to mój okonek złowiony na casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 To i ja wrzucę swojego ostatniego okonka Ze względu na fotkę, która mi się bardzo podoba, a nie ze względu na rozmiar ryby oczywiście. Miał ok 26-27 cm, złowiony na bocznego troka na Zegrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Taki sam kolor gumki jak ja lubie używać na okonki. ładna rybka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja dziś przypadkowo znalazłem się nad wodą. Jakieś 1,5 godziny i tylko jedno branie. Efekt - piękny zbój- nowy PB-poprawiony po 7 latach o całe 3cm - piękny prezent na 30 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi