Booseib Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 pablom ile miał ten okoń??? Wygląda na 40taka:]Gratuluje takiego Garbiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @pablom piękny garbus i równie piękne zdjęcie!gratulacje!pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 DziękiOkoń ma (bo pływa <_< )kilka cm ponad 40cm. Foto robił 9-cio letni smyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Paweł gratulacje . Jestem ciekaw czym go wyjąłeś??? Czyżby tym batsonikiem do dziesięciu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 @pablom piękny okoń, ale Cię za niego dziś nie lubię <_< zawiść straszna rzecz do jutra mi przejdzie pozdrawiam ps. cholera, ale ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam, @Pablom, Na prawde ladna rybka Graulacje. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 NA PABLOMA ŁOWYRaz pablom z nudów, w dzień gorący,Na ryby się wybrał... ot tak, NIECHCĄCY... Zestaw zmontował NIEZAMIERZENIE,NIEUMYŚLNIE nim rzucał pod grzybienie, Aż miał jedno i tylko jedno branie,Lecz takie, co to lata się czeka na nie! Morał? Coby nestory łowić, a nie malców bawić się stadkiem,Radzę nam wszystkim na ryby jeździć wyłącznie... PRZYPADKIEM!!! Też zawiść przeze mnie przemawia <_< - gratulacje - piękny grubasek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 dzięki chłopaki Bartek - kij to XST, tamtym to bym go zamęczył Paweł - Na ryby byś się wybrał <_< kolega z forum dziś też ladnego chwycił Michał - Ty to powinieneś chyba już w Szwecji być? czyżbyś na samolot nie zdążył <_< Marcin - Twój ten wierszyk????? Niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Na tego wobka wziął okoń 47 cm ale nie mam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja jutro wstawię fotkę 47cm. Wyglądał jak bass z amazonki Zdjęcie mam na innym komputerze. Złowiony jako przyłów boleniowy przez kuzyna. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 I ja dziś trafiłem ładną sztukę. Całe 39 cm. Wziął na Mepsa Aglia2 ,w kolorze srebrnym. Niestety okazało się, że ze zrobionej sesji są tylko 2 zdjęcia i to kiepskie. Inne pokazujące rybę w całej krasie nie zapisały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Niestety okazało się, że ze zrobionej sesji są tylko 2 zdjęcia i to kiepskieEeee tam, drugie zdjęcie jest super Gratuluję wszystkim pięknych okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tak ,tak druga fotka fajowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Obiecany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 to juz jest kawal rybci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ale piękny. bajeczka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 MATKO BOSKA !!!Co to za bydle ?Pogratulowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Marcin - Twój ten wierszyk????? NiezłyOczywiście, że mój . @Remek,Wow - faktycznie monster - nie dość, że śliczny, to elektryczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ściema że to okońdla mnie to peacock bass i tyle @kuzyn przyznaj się: łowiłeś na jakiegoś popera, słyszałem że te bassy gustują właśnie w takich przynętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ku.jpg...co to jest!? Nie wypchany? <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Proponuję komisyjnie usunąć zdjęcie @kuzyna. O ile po okoniu @pabloma jakoś doszedłem do siebie, to ta fotka jest po prostu formą tortury psychicznej.Nie wiem, chyba trzeba będzie zrobić zebranie Redakcji w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 marcinesz@ To jest po prostu wielki okoń, a nie monster. Monster to jest mój HM80 do zadań specjalnych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 E ... tam złowiony jako przyłów - nie liczy się. A tak poważnie to z tego co wiem kiedyś złowiono większego PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jest takie jeziorko W SZwecji, gdzie w ogole nie ma mniejszych okoni. Ale Niemce caly czas nad nim podobno pracuja a gospodarz durny twierdzi, ze te okonie to inny gatunek i na diecie raczej rosna w tempie zawrotnym.....i pozwala tluc po kilkadziesiat ryb powyzej 40cm(w tym kilka kolo 50) na wyjazd... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 oooo....koń a nie okoń !!!!! Respect i mega gratulację nawet jeśli to był przyłów !!! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi