rapia Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Czesc wszystkim.Wczoraj wieczorem bylem na Wisle i złowilem trzy okonki najwiekszy mial 24cm.Byla paskudna pogoda-silny wiatr i stale padajacy deszcz.Miejsca super ale przez ta aure nic wiekszego nie zerowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @maciek świetny okoń taki troche linowy napewno z płytkiego łowiska gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @warciak dokładnie, powiedziałbym z takiego staropolskiego zbiornika lin, karaś, szczupak i okoń. Żadnej innej ryby tam nie znajdziesz a trafić nad tą tajemniczą wodę ciężko będę dbał o nią jak diabli bo obdarowuje pieknymi rybami pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Niedzielny okonek 29,5cm. na PantherMartina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wczoraj w czasie poszukiwań bolka trafiłem 5 okoni ( rozmiarowo do 25 cm) ale najciekwsze jest to ze najchetniej zagryzały UKLEJKE Roberta ( RH7 ) miały ja cała w pysku....ale to nie pierwszy przypadek jak okonie wala w tą uklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wczoraj w czasie poszukiwań bolka trafiłem 5 okoni ( rozmiarowo do 25 cm) ale najciekwsze jest to ze najchetniej zagryzały UKLEJKE Roberta ( RH7 ) miały ja cała w pysku....ale to nie pierwszy przypadek jak okonie wala w tą uklejkę Okonie to mały pikuś, szczupaki bardzo skutecznie pomniejszają moje zasoby tej przynęty- 5 szt już straciłem w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dziś jak zwykle poszedłem na okonki na Obrę pod most w środku miasta Trochę zabawy było - na powierzchniowego Dorado 4cm w każdym rzucie miałem okonia lub branie Nakręciłem to wszystko aparatem - widać ataki okoni i hole Mam nawet fotkę 2x okoni które na raz uderzyły w woblerka - około 20-25cm i 10-15cm PS idę dalej polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Przepraszam za słabe jakościowo fotki... 1. 2 okonie przy jednym rzucie 2. Okoń 31cm Dziś złowiłem spokojnie ponad setkę okoni i wszystko z powierzchni - mam filmiki i wrzucę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 no to poczekamy na filmiki u mnie wczoraj braly tylko takie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ładne pasiaczki Filmiki za niedługo - mam strasznie wolnego neta i dłuuuugo się wgrywają na Wrzuta.pl itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 @wobler - 100 sztuk Też chcę takie rybne wody Dwia okonie na jednego woba - niezla opcja Pozdro.CEBUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ...@woblerek, już widzę te setki maili do Ciebie od zawodników- okoniarzy jak to zrobiłeś...zawsze będą mogli skrócic czas złowienia kompletu o połowę . Gratki za pasiaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Nie wierzycie, że dwa uderzyły na raz? Czy żartujecie sobie tylko? Myślałem, że będzie to nagrane na filmiku a biorę aparat a tam napis: pamięć pełna . W tamtym sezonie również miałem taką sytuację Filmik już się wgrywa - jeden, krótki 30MB wgrywa się już jakieś 25 min i jeszcze końca nie widać A drugi 171MB i branie za braniem, okoń za okoniem Dziś z rana byłem - słabiutko same 15-nastaki. Wieczorem od 18 dopiero zaczynają swój koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Co mamy nie wierzyć, spoko nie takie rzeczy się zdarzają. A skoro tak długo Ci się wgrywa to na uploadzie masz pewnie 64kb/s albo jeszcze mniej. Napisz jakiego masz neta, może coś podpowiem. PS. Może na priv co by wątku nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Nie wierzycie spoko wobler ja tez mam takie miejsca co po 15-20 kg okonia mozna wyją w 5-6 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Czyżby to było Tesco ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dziś poszedłem koło 20 i jak zwykle - super koncercik okoni Połowiłem średniaczków max 24cm Po 30 minutach zaczęło padać - nie zmokłem, bo stałem pod mostem i tylko pojedyncze ataki na powierzchni... Zwinąłem się i poszedłem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ja juz dzisiaj se odpuscilem ale za to jutro juz pasiakom nie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Progenitura łowi swoje pierwsze ryby.Oczywiście na casta, skrzywienie od małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dokleic brodke i wykapany Standerus ,,,dzieciaki lowia , rosnie nowe pokolenie ..to jest piekna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dokleic brodke i wykapany Standerus ,,,dzieciaki lowia , rosnie nowe pokolenie ..to jest piekna sprawa Jurku ... widziałem jego mamę (pozdrawiam serdecznie) -> to ona jest dawcą genów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wczorajszy dzień spędzony nad Narwią przyniósł nam dużo okoni oraz kilka brań innych ryb (czy. kleń, boleń, jaź) - jednak żadnej z nich nie udało się wyholować do brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Bardzo sympatyczny okonek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Idę na powierzchniowe łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Więc tak - przychodzę a na miejscówce kajaki Poczekałem 30 minutek i okoń zaczął żerować - niestety same malutkie do 15-20cm :blush:Nie było sensu robić fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi