adzio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 widze ze z tymi kajakami to juz wszedzie sa u mnie to samo jest co dzien wiec ja na rybki to tylko z samego rana , no chyba ze jest pochmurno ale coz inni odpoczywaja lowiac a inni plywajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 U mnie codziennie pływają - nawet w pochmurne dni A gdy okoń żeruje na powierzchni i takie kajaki przepłyną, to zanim wróci z powrotem to trochę czasu minie... A nieraz nawet stają na miejscówce i robią sobie przystań Ohhh... :blush:jak ja kocham kajakarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jurku ... widziałem jego mamę (pozdrawiam serdecznie) -> to ona jest dawcą genów Remku... dla mnie Dzieciak to cały Kuba, jak pisze Jurek brakuje tylko bródki hłe hłe Sorry za offtopic, daję zły przykład cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 U mnie codziennie pływają - nawet w pochmurne dni A gdy okoń żeruje na powierzchni i takie kajaki przepłyną, to zanim wróci z powrotem to trochę czasu minie... A nieraz nawet stają na miejscówce i robią sobie przystań Ohhh... :blush:jak ja kocham kajakarzy Gdzie łowisz? Rzeka, kanał, a może jezioro? Z moich obserwacji wynika, że okoń często zaczyna żerować właśnie po przepłynięciu łódki, a już jak na silniku to wogóle potrafi zgłupieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 @hlehle, jest dużo prawdy w tym co piszesz, jednak jak tych kajaków jest dwadzieścia albo trzydzieści to efekty, jeśli chodzi o ryby są już chyba zgoła inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Rzeka Obra - jeszcze nieraz wyjdą z kajaka, bo jest płytko i boją się o kajaki <_< Oczywiście - moje okonie lubią pluski itd. na powierzchni wody - w końcu łowię Popperem Dorado, który pluska i chlapie i to je kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Okonie dobrze biora tez na muchi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 hehe te pasiaki to jednak zarloczne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Miały być klenie a trafił się grubasek . Następnym razem zabiorę aparat to będzie ładniejsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 fajny pasiak taki ciemnawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dzisiaj brały świetnie.Około 25szt, w tym trochę na muszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dublet też sie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 pasiaki coraz wieksze biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dublet też sie trafił Michu smaku mi narobiłeś tymi okoniami choć była załamka totalna pogody coś się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Pasiak to juz calkeim przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Rafale ja myślę, że nie powinieneś dawać takim szczupaczkom do buzi takich dużych glidrów. Mogą dostać niestrawności....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Rafale ja myślę, że nie powinieneś dawać takim szczupaczkom do buzi takich dużych glidrów. Mogą dostać niestrawności....... pozdrawiam Witaj Andrzeju mieliśmy problem z tym pazerniakiem kolega wynalazł go w trawie na wodzie 1m. wskoczył na komendę po 2 szarpnięciu kijem mieliśmy dość spory problem ponieważ tylna kotwica musiała być ściągnięta z kółeczka łącznikowego po to aby rybka mogła nadal żyć zdjęcie wstawiłem jedynie dlatego iż dość imponująco wygląda przynęta w jego pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Fajny okoń, ile miał cm? Gratuluję. A szczupaczek ile miał cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Fajny okoń, ile miał cm? Gratuluję. A szczupaczek ile miał cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Fajny okoń, ile miał cm? Gratuluję. A szczupaczek ile miał cm ? @pafek i tak 3maj hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No ale co ? Prawdę przecież piszę wszech ogólną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Pasiaczek z Bukówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 juz calkiem ladny pasiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam! Okonek z jeziora w okolicach Radnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Okoń z terenów Narwiańskiego Parku Narodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi