Rutt Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 poprostu piękny - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Garbek 33cm z Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wczoraj uczyłem syna jigować... pierwszy rzut, pierwszy opad (z pomocą bo na casta) i 50 przekroczone... czas zmienić hobby Ryba oczywiście pływa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Robert Ty lepiej syna na bolki zabierajNiech Ci zacina ryby a Ty już je sobie wyholujesz. Gratulację dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Robert, masz zdolnego chłopaka . Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jeszcze takie garbusy pływają!? Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Gratuluję wysoko sobie teraz zawiesił poprzeczkę .... naprawdę genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Robert, pogratuluj synowi Jak myślisz? Kiedy pobije swoją życiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To jest prawdziwie piekny okon.Mega gratulacje dla syna.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja myślałem, że wysoka poprzeczka to zacząć od jiga a nie troka-samołówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Kuzyn, no, no, no Piękny garb! Gratulacje dla małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 O rety ale wielki! Gratuluje. Zlowic duzego okonia i jeszcze go wypuscic to wielki wyczyn.Mój rekord to równe 50 i chyba go juz nie pobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam,zdaje się, że Twój syn skopał tyłki wszystkim z tej zakładki i to sromotnie skopał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie gratulacje - bo jest naprawdę czego!!!!!!!!! No Panowie może ktoś stanie do zawodów z synem @KUZYNA??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Kuzyn pojechałeś wszystkich równo gratki dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @kuzyn no to pięknie !!!!! junior jednak zaszczepiony , ale jaki szczęśliwy na fotce aż zamknął oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Piękny okoń Robercie. To duża sprawa. Jednak czym chłopak będzie się cieszył jak podrośnie? To trochę tak jakby z okazji skończenia przedszkola dostał elektryczny model Porsche 911 Carerra w skali 1:3 z dzałającymi biegami i śwaitłem stop.Ale radocha ogromna. pozdrowienia dla syna i dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 piękny okoń.. jak bylem w jego wieku ( moze troche starszy) to jeżdziłem z rodzicami na wczasy własnie w okolice Zielonej Góry.. i wtedy złowiłem moja zyciowke okonia 48cm na jakas malą obrotówke ale była radocha.. no i tyle lat minelo i okazuje sie ,ze o takim teraz mozna pomarzyc.. byłem nad tym samym zbiornikiem w tym roku i skonczylo sie na 6 okoniach do 25cm tyle ,ze szczupak ładnie brał.. jesienią znów tam pojade moze sie cos trafi Gratulacje raz jeszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Okoń jak koń Złowić takiego to marzenie Gratulacje dla młodego adepta sztuki wędkarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @Spigot Zamknął oczy bo nie mógł utrzymać... a kto mu kazał takiego wyciągnąć... kara musiała być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Rewelacja Robert! Może to było jeszcze na ufm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Na ufm'a ale takiego na sumy GS-69XXH... baaaardzo nieokoniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dziś największy 29cm I większy szczupak, który odpłynął z gumą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @wobler129 widzę, że uczysz się castingu Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dziękuję - dzisiejszy szczupak z pewnością byłby największą rybą złowioną na casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 @Maciek Ładny okoń Jeszcze raz Gratuluje PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi