wobler129 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Kurcze! :( Dziś 2 spięte szczupaczki - 30-stak spod nóg i większy ponad wymiarek z 15m Do tego namierzyłem okonie, które brały na 7cm gumy i 4 rzuty i 4 ryby. Przy pierwszym rzucie większy okoń spadł. Kolejne dwa wyciągnięte - 15cm I ostatni GARBUS spięty pod nogami - 35-40cm. Piękny okoń Wiem, wiem... za twardy kij, ale na razie nie stać mnie na drugi Ryby spinają się jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dziś piękny garbus - 30+ jednak nie miałem aparatu Do tego paręnaście 20-staczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Gratuluje pierwszych ryb na casting Macku Jedno pytanie...doybrajasz kotwiczka tak male gumki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Już nie - brak kotwic Wszystkie mniejsze wobki są już gołe Mam fotkę 30+ ale na komórce szwagra - nie wiem czy ma kabel, a nawet gdyby miał to zdjęcie jest lipne Ale postaram się je wstawić - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a mi sie ostatnio trafil taki sredni pasiaczek ) [moderator: Takich zdjęć nie umieszczamy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Osęki nie miałeś ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Dzido go trzeba byłoI na zdjęciu nie ma wędki w zębach... bardzo nie profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ocenzurowano... gwarantuje ,ze byl poza wodą max minute i nawet mu jedna łuska nie spadla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ładny okon. Troche sie nie dziwie, ze koledzy tak komentuja. Do podebrania nie byl potrzebny taki straszny przyrzad, dodatkowo jest to chyba najgorszy model, ktory robi rybom z pyska jesień sredniowiecza.Na Twoim m-cu zarzucilbym uzywanie tego.No i rybka nawet stosunkowo nie ciezka lepiej sie czuje w pozycji horyzontalnej. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ocenzurowano... gwarantuje ,ze byl poza wodą max minute i nawet mu jedna łuska nie spadla.. Ja wcale nie twierdzę, że tak nie było, tylko strasznie śmiesznie wygląda zdjęcie tego okonia na chwytaku do muski .Przecież ten chwytak jest większy od ryby!Poza tym ten akurat rodzaj chwytaka - gripa strasznie kaleczy ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 hmm... owszem okon duzy nie byl.. nie mialem podbieraka,a byl bardzo plytko zahaczony.. nie widzialem w wodzie czy jest wielki czy nie pierwsza mysl siegnalem po chwytak liczylem na ok 50cm okonia ...a musky zezarl by taki chwytak razem z reka.. wiem jakie chwytaki sie uzywa na musky bo lowilem 3 miesiace w kanadzie.. Gumo: dzieki za rade mam obie wersje.. po prostu ta jest znacznie wygodniejsza.. ale jesli faktycznie rybka ma cierpiec to bede uzywal drugiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Tu nawet nie chodzi juz o cierpienie. To sie moim zdaniem nie nadaje do niczego... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ixiuuu czyli Wojtek chcialem Cie prosic abys sie podzielil wrazeniami z wedkowania w Kanadzie . Mozesz otworzyc nowy watek , kilka zdiec by sie przydalo . Co Ty na to ? sorry za of top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 i zaczęły skubać fajne okonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 u mnie też zaczęły skubać ładne, ale to jeszcze nie te co trzeba... : )Patyk CD xls od Xrods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Super klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 W wakacje łowiłem z powierzchni okonie i mam trochę filmików - mam lepsze, dłuższe prawie po 700MB ale nie da się ich wgrać na neta Ten wgrywał się około godziny lepsze to by były z większymi rybami - ten miał ile? 15cm? szkoda czasu i miejsca na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 łowimy z kolegą dalej ale 40 nie można przekroczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Grubasy te garbusy Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 iREK, fajne garbusiki i klimatyczne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 iREK fajne pasiaczki. Wybierałem się w tamtym roku, żeby u Was połowić, ale znajomi mnie zniechęcili jak opowiedzili o presji jaka tam występuje.Na fotkach nie wygląda to źle Chociaż wszystko pewnie zależy od tego w jakim rejonie zbiornika się łowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 W wakacje łowiłem z powierzchni okonie i mam trochę filmików - mam lepsze, dłuższe prawie po 700MB ale nie da się ich wgrać na neta Ten wgrywał się około godziny lepsze to by były z większymi rybami - ten miał ile? 15cm? szkoda czasu i miejsca na dysku Znów pomyliłem fora :blush:Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 @iREK Piękne garby - fajne foty - tak trzymaj. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 C&R robi różnicę...Dzisiaj potrzebowałem 2.5 godziny, aby przed pracą złowić 27 okoni od małego przez średniego do dużego. Dania - tu się dba o ryby (nie słyszałem żeby zarybiali okoniem <_< ). W polsce, na początku roku, potrzebowałem ponad 2 miesiące intensywnego tropienia aby złowić kilka ładnych sztuk. A wody mamy chyba ciekawsze, tylko jakby puściej w nich. Mały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Duży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi