popper Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 pięęęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fajne garbusy Ja w tym roku to jeszcze konkretnie na okonie się nie wybrałem. Ale przełom października/listopada to będzie czas na tka wyprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Też bym tak chciał Prześliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Hej, Weekendowe sukcesy ,ładnie połowiliśmy z kolegą, okonki 35-42cm, w sumie ok 20 sztuk:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Miodzio ryby i zdjęcia, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No, Panowie, to są ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 nie taki bydlak jakie ostatnio prezentowane ale zawsze cieszył bo to pierwsza ryba wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 WitamOto moje garbuski z Narwi:Sory że z komórki, akurat tego dnia nie wziąłem aparatu Szczerze mówiąc to takie okonki rzadko się łowi na tym odcinku rzeki: PS. Mam duże dłonie to skala jest troche zaburzona <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dla podtrzymania atmosfery <_< Pozdro.Robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Piękne! A pogoda - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Aż się nie chce wierzyć co potrafi zrobić obiektyw szerokokątny gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 WitamOto moje garbuski z Narwi:Sory że z komórki, akurat tego dnia nie wziąłem aparatu Szczerze mówiąc to takie okonki rzadko się łowi na tym odcinku rzeki: PS. Mam duże dłonie to skala jest troche zaburzona <_< Rzeczywiscie, bedac w tym roku na urlopie w znanych sobie okolicach jako przyłów miałem wiele okoni, bardzo ładnych okoni.Ostatnie takie pasiaki siadały na rafach chyba 10 lat temu jak spuscili Siemianowke. Gratuluje wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Czas odświeżyć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Co za koń Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Że zacytuję klasyka : LOSZENCJA, LOSZENCJA JEST PRZEFAJNY GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 @Daniel, gratulację !! Ile miał cm ? Wygląda na coś koło 50 !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 @HlehleA co to kurna jest ? Zajefajny...a patrzyles czy mial sfastyke, bo wyglada ze w tamtym okresie zostal zrobiony?Zwlaszcza w tego typu zbiorniku musial dlugo rosnac... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 @Daniel, gratulację !! Ile miał cm ? Wygląda na coś koło 50 !! PozdrawiamKuba 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mistrzowski pasiak! Gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ZAJ.....STY!!!!!!!!!!!!!!!GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Naprawdę byk Gratulacje, fajnie musiał walcować na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Danielu bardzo Ci gratuluję wspaniałego okonia. To jest naprawdę duża sprawa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ale BARYŁA gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Kłaniam się z szacunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Gratuluję Percha i zazdoszczę łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi