majster Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Piękne! Gratulacje!Polak potrafi, Duńczyk niekoniecznie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wątek OKONIE 2008 uważam za zamknięty Świetne garbusy Hlehle,coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Piękne! Gratulacje!Polak potrafi, Duńczyk niekoniecznie <_< Oj na wiosnę dają czadu.Łowiłem 3 dni w marcu i jedynie 5 sztuk miałem.W tym czasie miejscowi łowili po kilkanaście dziennie... tyle, że na krewetki, a ja robactwa nie lubię Tak czy siak ja miałem największe (średnia 45 cm ) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Tak czy siak ja miałem największe (średnia 45 cm ) <_< I tego należy się trzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 O żesz Ty.. Coś wspaniałego targać takie okoniska. Daniel nie potrzebujesz jakiegoś asystenta w tej Danii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Też się zgłaszam na asystenta - nawet mogę robić przynęty w zależności od dnia , czyli na co reagują Będę musiał dla Ciebie poszukać w swoim pudełku łamanego gliderka w wersji 7 cm - u mnie okonie lepiej na niego reagowały niż na jednoczęściowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Też się zgłaszam na asystenta - nawet mogę robić przynęty w zależności od dnia , czyli na co reagują Będę musiał dla Ciebie poszukać w swoim pudełku łamanego gliderka w wersji 7 cm - u mnie okonie lepiej na niego reagowały niż na jednoczęściowca. Chciałem Sławku na leszczyka coś złowić i sfocić, ale niestety urwałem bardzo szybko A łamany gliderek na pewno by się przydał Chociaż ja najbardziej odczuwam potrzebę mega-leszczyka. Może jakaś wersja testowa by się znalazła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Może i 12 cm bym coś znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Może i 12 cm bym coś znalazł Właśnie o nich myślałem Myślę, że pajki je polubią. Chodzą podobnie do 10'ek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Może i 12 cm bym coś znalazł Właśnie o nich myślałem Myślę, że pajki je polubią. Chodzą podobnie do 10'ek?Jak nie jak tak ale skończmy OT i najwyżej na privie pogadajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 zdjecia słabej jakości ale okonki niczego sobie 41cm i 43cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @fishbartek1 Gratki niezłe Garbusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dzieki za gratulacje ale to nie ja je złowiłem ty lko mój kumpel wstawiłem bo był wyjątkowo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W jakiej wodzie złowione (typ wody)? Mają super kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 złowione w niewielkich piaskowniach z bardza czysta wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wybrałem się nad wodę przetestować nowiutki zestaw jaki zafundowałem sobie na sandacze, a tu okazało się, że biorą okonie. Największy na fotce, do tego kilkanaście między 20 a 30cm. Było też kilka sandaczy, ale fotki nie przejdą raczej przez regulamin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 krajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Piekny ZZ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tym razem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorinox Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mario@ ładny ten okoń, chyba złowiony tam gdzie szczupak z powyższego wątku Napisz proszę ile miał cm i na co wziął ten okoń. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ooo nie wiedziałem, że też ładnych okoni połowiliście Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dziękuję, jeden rodzynek się trafił na S10, znaczy 'przyłów' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 @Mario - piękny okoń! Moja życiówka też skusiła się na SD10. @Łukasz - gratuluję połowu i cieszę się, że sprzęcik działa! Chyba w tym tygodniu wybiorę się na Twoją miejscówkę sprawdzić jak rybki zareagują na DropShota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Turawski bandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 W mojej wiosce płynie sobie leniwie mała rzeczka o szerokości max 3 metry i głębokości do 1,5 metra .Na całym odcinku zasila stawy i do niej też woda później wraca z ogromną ilością małych rybek głównie Czebaczka i Słonecznicy czyli drapieżniki maja dobrze.To że żyją w niej duże okonie to wiedziałem ale to co zobaczyłem dzisiaj to był szok .Nasz miejscowy mięsiarz ,,Fryzjer''łowił w niej od zeszłego roku kilka razy zaliczył okonie powyżej 40 cm niby nic niezwykłego ale ostatnio doszły mnie słuchy że złowił okonia powyżej 50 .Dzisiaj udałem się na przeszpiegi obciąć włosy czyli do ,,Fryzjera''doznałem szoku koleś pokazał mi zdjęcie okonia 55 cm a gostek który łowił koło niego złowił na rosówkę okonia 62 cm .Gdybym nie widział zdjęcia tego okonia 55 to bym w to nie uwierzył .Zdjęcia tego większego nie ma bo koleś go zberetował zmierzył i wpakował do reklamówki .Mniejszy okoń ważył 2.30 a ten większy z relacji kolesi grubo ponad 3. Rybę widziały jeszcze dwie inne osoby z czego jedna jest 100% pewna.Rybek szkoda ale sam fakt tak dużego okonia w tak małej rzeczce daje do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi