hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Tomi i pomyśleć, że już od roku się nad ten ciurek wybieramy. Miały być klenie teraz wiadomo, że i na okonie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Tomi78, sam Fryzjer krzywdy rzeczce nie zrobi, ale chroń ją przed etycznymi forumowiczami i nie tylko. Takie okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Tomi78, sam Fryzjer krzywdy rzeczce nie zrobi, ale chroń ją przed etycznymi forumowiczami i nie tylko. Takie okonie Z tego co wiem to okupacja się już jakiś czas zaczęła - wieści się szybko niosą. Jeśli chodzi o forumowiczów, to masz na myśli tych aktywych czy tych kilka tysięcy co tylko czyta?Z pierwszej grupy poznałem wielu ludzi i zapewniam Cię, że większość jest Etyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Fryzjer jest mega skutecznym mięsiarzem naprawdę .Górny odcinek już wyczyścili jak on to mówi przestały coś ostatnio brać.Koleś ma na rozkładzie kilka ponad metrowych sandaczy brzany ponad 80 świnke 65.Jest po prostu dobry w te klocki i ma na łowienie dużo czasu .Daniel jak byś zobaczył ten siurek to zabił byś mnie śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Fryzjer jest mega skutecznym mięsiarzem naprawdę .Górny odcinek już wyczyścili jak on to mówi przestały coś ostatnio brać.Koleś ma na rozkładzie kilka ponad metrowych sandaczy brzany ponad 80 świnke 65.Jest po prostu dobry w te klocki i ma na łowienie dużo czasu .Daniel jak byś zobaczył ten siurek to zabił byś mnie śmiechem Etam, małe ciurki maja super klimat Na przedwiośniu w tym roku kilka grubych okoni złowiłem w wodzie, w której mało kto by się spodziewał takich pasiaków. 2 lata temu widzieliśmy z bratem okonia grubo ponad 50 cm na wodzie do kolan, w brzanowym nurcie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam.Okonek złowiony już dawno (kiedy ciepło i miło było) ale nic ładniejszego nie mam uwiecznione.Miałem kompana, który mógł strzelić fotkę i filmik, co nieczęsto się u mnie zdarza.Rybka bardzo ucieszyła po kilkudziesięciu okonkach do 15 cm Dodaję wpis, żeby przywitać się na forum, bo głupio tak będzie dręczyć pytaniami o sprzęt, a wcześniej nie przedstawić się ładnie Pozdrawiam, Grzesiek http://pl.youtube.com/watch?v=muH0rWIaAVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj na forum(ja tez swierzak ) i gratuluje ladnego pasiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj na forum,wejście w bardzo dobrym stylu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj Kolego z Poznania Piękny okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Cześć Grzesiek,Fajny okoń! Witam na forum i ... zadawaj pytania , pisz o swoich rybach itd. itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam Grzesiek! Ładny pasiak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 By ozywic watek zamieszczam dzisiejszego pasiaka - cale 34 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ..fajny pasiak, ale jakiś taki nieśmiały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ..fajny pasiak, ale jakiś taki nieśmiały ... pewnie go trema zżarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 szkoda ze sie nie nastroszyl ale i tak piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A no szkoda szkoda ale co zrobic jak nie chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi