Skocz do zawartości

OKONIE 2008

Zanderix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Tomi78, sam Fryzjer krzywdy rzeczce nie zrobi, ale chroń ją przed etycznymi forumowiczami i nie tylko. Takie okonie :huh:

Z tego co wiem to okupacja się już jakiś czas zaczęła - wieści się szybko niosą.

Jeśli chodzi o forumowiczów, to masz na myśli tych aktywych czy tych kilka tysięcy co tylko czyta?

Z pierwszej grupy poznałem wielu ludzi i zapewniam Cię, że większość jest Etyczna.

Fryzjer jest mega skutecznym mięsiarzem naprawdę .Górny odcinek już wyczyścili jak on to mówi przestały coś ostatnio brać.

Koleś ma na rozkładzie kilka ponad metrowych sandaczy brzany ponad 80 świnke 65.Jest po prostu dobry w te klocki i ma na łowienie dużo czasu .

Daniel jak byś zobaczył ten siurek to zabił byś mnie śmiechem :mellow:

:mellow: :lol:

Fryzjer jest mega skutecznym mięsiarzem naprawdę .Górny odcinek już wyczyścili jak on to mówi przestały coś ostatnio brać.

Koleś ma na rozkładzie kilka ponad metrowych sandaczy brzany ponad 80 świnke 65.Jest po prostu dobry w te klocki i ma na łowienie dużo czasu .

Daniel jak byś zobaczył ten siurek to zabił byś mnie śmiechem :mellow:

:mellow: :lol:

Etam, małe ciurki maja super klimat

Na przedwiośniu w tym roku kilka grubych okoni złowiłem w wodzie, w której mało kto by się spodziewał takich pasiaków. 2 lata temu widzieliśmy z bratem okonia grubo ponad 50 cm na wodzie do kolan, w brzanowym nurcie :D))

Witam.

Okonek złowiony już dawno (kiedy ciepło i miło było) ale nic ładniejszego nie mam uwiecznione.

Miałem kompana, który mógł strzelić fotkę i filmik, co nieczęsto się u mnie zdarza.

Rybka bardzo ucieszyła po kilkudziesięciu okonkach do 15 cm :mellow:

Dodaję wpis, żeby przywitać się na forum, bo głupio tak będzie dręczyć pytaniami o sprzęt, a wcześniej nie przedstawić się ładnie :D

Pozdrawiam, Grzesiek

http://images47.fotosik.pl/9/ee76e78ec15c409bmed.jpg

http://pl.youtube.com/watch?v=muH0rWIaAVE