Baloo Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Arku, zajmij się godnymi Ciebie rybami, a nie kłujesz podrostki... hehehe <_< Gratuluje pasiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Dzisiaj bylem zapolowac na pasiaki to tylko jednego maluch dorwalem i cos mi poszlo a tak to nic chwalcie sie panowie co tam u was sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dziś nic nie skubnęło - łowiłem krótko, ponieważ z brzegu była wolna tylko jedna miejscówka - reszta zalana Muszę sobie dać spokój na razie i błagać tatę, by zabrał mnie na kropki, lub jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 chyba i ja tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Zanderix, fajny pasiak. Oby jak najczęściej mieć do czynienia z taką cienizną Ja chyba już odpuszczam garbuskom. Next weekend klenie poganiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Chciałem klenie ale Manitou od fiszek na moich rejonach niezbyt szczodry (wysoko i mętno), więc trzeba było na magiczną miejscówkę się kopnąć - CZARY MARY i hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 gratki pasiaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Super - sezon w pełni, bo rybki ładnie biorą Ja siedzę w domu i czekam, a Ty już łowisz Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Naprawdę pięknie czarujesz ,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 teatr jednego aktora normalnie Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 teatr jednego aktora normalnie Brawo Solo A mogę wiedzieć na co cały czas je dłubiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Piękny grubasek, ładne kolory, szczere gratulacje , tak z ciekawości z jakiej głębokości i czy na stojącej wodzie, no i na co bo bym moze też spróbował pomęczyć okonki. PS. Co do zdjęć, szczególnie poprzedniego - to ciut za dużo Shadow/Highlight bo świecisz się jak aniołek z tą aureolą to takie subiektywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @wobler @pafekJuż pisałem przy poprzednich - paprochy na troku, woda 2-3 metrowa leniwie meandrująca przez Żuławy. P.S.A co poświecić nie można <_< <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nic nowego nie powiem ... piękny garbus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 fajny pasiasty gratki!! a u mnie na syberii, jeszcze lud jest na starorzeczach i żwirowniach cholewka jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 vitacola chyba zdeczka przesadzasz u nas już nie ma lodu nigdzie Ma ktoś doświadczenei z wczesnowiosennymi okoniami ze żwirowni ? Gdzie mogą teraz przebywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @pafek bylem wczoraj na gliniankach za Ignatkami i jest lód nie żartuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @pafek bylem wczoraj na gliniankach za Ignatkami i jest lód nie żartuje. Powiem szczerze że u mnie gdzie nie gdzie jest jeszcze lód ale to zależy od zbiornika, czy ma odpływy dopływy i takie tam Czekam na kijek i odwiedze pare stawów ( nie jezior ) żeby pogonic Okonie ( czyt. średnie okonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @pafek bylem wczoraj na gliniankach za Ignatkami i jest lód nie żartuje. w sumie wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @pafek bylem wczoraj na gliniankach za Ignatkami i jest lód nie żartuje. w sumie wschód AMEN!! dobrze ze białe misie nie chodzą w zimę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Piękne Pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ładne pasiaczki i fotki gratulejszyn A u nas okonki coś nie chcą współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Tylko nie spadnij z tego korzenia fajny pasiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Strzałka, za dużo rok temu połowiłeś. Musi być sprawiedliwość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dzisiaj i ja wyskoczylem na pasiaki i mam duzy nie dosyt bo nie zdazylem podebrac grubeko pasiaka taki okolo 80 dag wypial sie tuz przy mojej rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi