BOB1 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Godski kierowałem się raczej możliwością oddawania dalszych rzutów niż przełożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Godski kierowałem się raczej możliwością oddawania dalszych rzutów niż przełożeniem.XSL nie rzuci dalej niż HSL czy HL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Miałem Sakure Trinis do 40g tylko, że w wersji spinningowej. Szczerze mówiąc to te 40g było jak 50-60. Bardzo sztywny patyk. Do nauki poszukałbym coś z bardziej paraboliczną akcją . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 BOB dziękuję, zgodnie z twoją radą kij zamówiony.Mam nadzieję, że uda mi się potrenować rzuty w najbliższy weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 To z napięciem czekam na Twoje wrażenia i wyniki (brzemię odpowiedzialności nie jest lekkie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Szukam kija do 300 zl pod wieksze gumy i jerki typu slider 7/10 pod multik tatula type r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 j/w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 j/w Krótko i na temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Prośba o opinię mogę kupić zestaw, wędzisko Graphiteleader Vigore Gvic 70 HG 3/8-2 oz plus taki multik Salmo łożyska 4 przełożenie 5,2:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Multik dla leworęcznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Prośba o opinię mogę kupić zestaw, wędzisko Graphiteleader Vigore Gvic 70 HG 3/8-2 oz plus taki multik Salmo łożyska 4 przełożenie 5,2:1.wędzisko.jpgmultik-salmo.jpgzestaw.jpgkij moze byc ciekawy,to ich najwyzszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dzięki za odpowiedzi. Wiem że dla lewo ręcznych jeżeli kupię to zestaw nie ma możliwości rozdzielenia. Moje zainteresowanie skierowane jest na wędzisko multik traktuje jako gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Możesz rzucać prawą ręką ,przekładasz kij i kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Prośba o opinię mogę kupić zestaw, wędzisko Graphiteleader Vigore Gvic 70 HG 3/8-2 oz Widzę nieprodukowaną od jakiegoś czasu serię Vigore z kompozytu. Nie miałem ich w ręku ale moc powinien mieć potworną sądząc po kompozytowym Varivas jakiego mam. Jeżeli stan jest dobry to będzie bardzo ciekawa wędka. Mocowanie kołowrotka powinno mieć brązowy odcień z tego co pamiętam bo na zdjęciu nie widzę. Kevlarowy oplot i tytanowe Fuji SiC. Nowa seria 2017 nawiązuje do nich stylistyką choć ma zupełnie inne blanki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 seria Vigore jest produkowana nadal,tylko nieco odmieniona na+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Zamówienie poszło, jeżeli ogłoszenie jeszcze aktualne zakup dojedzie na święta kijek planuję sparować z abu ambassadeur c3 5501 egzemplarz ponad dwudziesto letni, leżakuje w szafie u kolegi nie widział jeszcze wody, Czy taka para to dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 jak kto woli,po co masz wybierac wiekowy multiplikator?,z tym kijkiem fajny bylby niski profil ,moc kija oscyluje w granicach 50gram i mysle ze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dzięki Didi za odpowiedź c3 wybrałem ze względu na pewne źródło i kolor pasuje do omotek, a Ty co byś polecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 tak jak niskoprofilowcow ,tak i ceny bardzo rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Cena myślę że do 1000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 zobacz sobie daiwe zillion sv 1016hl,powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Koledzy mam pytanie czy Dragon Millenium HD Fatso Jerk Cast 195 m/ 25-60 gMultiplikator Okuma TormentaTaki zestaw będzie dobry na początek przygody z baitcastingiem? Czy warto zainteresować się zestawem takim używanym? Ile może być warty taki używany zestaw? Czy 280 do 300 to dobra cena za zestaw? Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldSeb Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Koledzy podpowiedzcie - w przypadku multika w klasie ML jakimi max przynętami można miotać bez obaw o zajechanie sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Podaj konkretny model, wszystkie w "klasie" są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi