Locutus85 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam, czy odwrócenie rolki prowadzącej (czyli motanż inaczej niż fabrycznie) spowoduje jakieś zmiany w układaniu plecionki ? Czysciłem kołowrotek i wszystko ładnie poskładałem ale nie jestem pewien co do rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Plecionka może się wcinać w gniazdo rolki, u mnie tak się działo w jednym kołowrotku. Ale nie wiem jak będzie u ciebie. Jaki to kołowrotek? Najprościej to przyjrzeć się rolce, czy jest symetryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) okuma Edytowane 26 Września 2013 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi