Jozi Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Patrzajta i oceńta :http://allegro.pl/spinning-browning-searcher-30-rarytas-zawodniczy-i3524126150.htmlPrzelotki w tym kiju kosztują 1200zł.A tu w tej pracowni poczynając od 30-kihttp://www.fishingcenter.com.pl/przelotki_fuji.php650zł.Jak mtślicie jawne szukanie jelenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Znajdzie się jeleń prędzej czy później. ..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nowoczesny marketing pozwala czasem wiele zyskać Ten zysk można, jak widać, wyrazić w całkiem pokaźnej kwocie w PLN Kogo stać, a wiedzy mu brak - zapłaci (może). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wklejka za 1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Cze Waldi & Jozi,zauważyłem to juz jakiś czas temu bo jest to już któreś wystawienie. Jesli chodzi o przelotki to chyba są ze szczerego złota wysadzane diamentami. . Tak na prawdę jesli chodzi o tę aukcje to chyba nie chodzi o wartość komponętów a o sentyment do tej wędki , przecież to jest bezcenne a jak by to przeliczył to żeczywiście cena jest PROMO!!! Edytowane 14 Września 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Sprzedawca będzie zaskoczony ilością odsłon i zapewne obserwujących dzięki temu wątkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Ja się tu nabijam a jak sprzedawałem MTS-a, to żonę na pocztę wysłałem...... Sam, to bym chyba nie doszedł, do okienka podawczego Edytowane 14 Września 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Jeszcze jakby po wódkę do nocnego biegała to byłby to mój kij nr 1.(nawet bez zapojki w końcu wyrzut do 20g-nie ma co przeciążać) Moje nie chcą mi do sklepu biegać ale to dlatego, że seryjne badyle a nie kustomy. Edytowane 14 Września 2013 przez Piotrek (sukingad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Ja się tu nabijam a jak sprzedawałem MTS-a, to żonę na pocztę wysłałem...... Sam, to bym chyba nie doszedł, do okienka podawczego To może trzeba było zadzwonic do listonosza żeby odbiorcy nie znalazł Edytowane 14 Września 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Heh mój mts juz tyle razy miał iść do ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Piotrek (sukingad) no, to był seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie wiem z czego ten ubaw, jeszcze rok, dwa lata temu w pracowniach takie ceny słyszałem. Grubo ponad 2k na tytanach, więc bez jaj. Ceny spadły, bo rodbuiding stał się modny, sporo ludzi to robi, poznali ceny komponentów. Jedyne słuszne podejście, jakie prezentują co mądrzejsze pracownie, to sprzedaż komponentów i półwyrobów do samodzielnego montażu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Pewnie zaraz się ktoś znajdzie, kto operował takim wędkami 15-20 lat temu i wyjaśni jak to wyglądało i dlaczego zamawiało się wklejki za 1800pln. Dal mnie większym naciąganiem to feniks w tytanach (chociażby to żelazne piórko) za 1800zł. Zwykłe ukręcenia z gotowców, zazwyczaj bez jakiekolwiek inwencji, a cenę - magie wędki - robi cena komponentów. Oczywiście nie twierdzę, że to drogo/tanio, bo nie mam pojęcia ile to może być wyjściowo warte (podobnie jak wy). Edytowane 15 Września 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Pewnie zaraz się ktoś znajdzie, kto operował takim wędkami 15-20 lat temu i wyjaśni jak to wyglądało i dlaczego zamawiało się wklejki za 1800pln. Dal mnie większym naciąganiem to feniks w tytanach (chociażby to żelazne piórko) za 1800zł. Zwykłe ukręcenia z gotowców, zazwyczaj bez jakiekolwiek inwencji, a cenę - magie wędki - robi cena komponentów. Oczywiście nie twierdzę, że to drogo/tanio, bo nie mam pojęcia ile to może być wyjściowo warte (podobnie jak wy).Ztym piórem nie do końca bo w Rodmasie masz sam blank prawie za 9 stówek do tego przelotki i już masz ok1400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ztym piórem nie do końca bo w Rodmasie masz sam blank prawie za 9 stówek do tego przelotki i już masz ok1400zł.No właśnie o tym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Może ktoś skusi się na inne kije z kolekcji, wsio profesjonalne. Przy okazji opisy podbudowały moje ego, mam 3 profesjonalne Shikari. I od razu kawa lepiej wchodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Może ktoś skusi się na inne kije z kolekcji, wsio profesjonalne. Przy okazji opisy podbudowały moje ego, mam 3 profesjonalne Shikari. I od razu kawa lepiej wchodzi.Mnie się za to kawa wylała z trzęsącej ręki, jak to przeczytałem. U mnie czysta amatorszczyzna, wszystko na alko. Tylko szczytóweczki troszkę przed szereg wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ow sprzedajacy z allegro ma tez komplet calkiem dobrze znanych ATC III ze sredniego grafitu, ktore to kosztuja wg niego 1800 PLN w pracowni. Wiec to chyba przypadek mocno dotkniety przez los, skoro przeplaca wszystko dwukrotnie Pochylmy sie w ciszy nad Biedaczkiem... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Ów sprzedający usiłuje być wysokiej klasy cwaniakiem. Ale ponieważ jest głupi, nie rozumie że klient na wędkę za takie pieniądze, ma zazwyczaj jaką taką wiedzę oraz rozeznanie rynku. Bowiem ludzie zamożni zwykle szanują swoje pieniądze. Dlatego je mają. Edytowane 15 Września 2013 przez skippi66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ów sprzedający usiłuje być wysokiej klasy cwaniakiem. Ale ponieważ jest głupi, nie rozumie że klient na wędkę za takie pieniądze, ma zazwyczaj jaką taką wiedzę oraz rozeznanie rynku. Bowiem ludzie zamożni zazwyczaj szanują swoje pieniądze. Dlatego je mają.Święte słowa, tylko to ON nieświadom.Chyba mu napiszę na maila niech nie wypisuje bzdur bo się lekko ośmiesza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Kurcze ja to dopiero jestem amatorem, bo nie mam kija zawodniczego:( .....ale kolega startuje w zawodach i używa Jaxona....odkupie i też będę mieć kij zawodniczy z prawdziwego zdarzenia:D Hmm jak znam kolegę, to za 0,7 destylatu mi go ożeni...a potem jak mi się znudzi to wystawię w promocji za 1500pln na allegro:lol: albo sobie zostawię i będę wyglądał bardziej profesjonalnie..... + 20 do reputacji:P PS: Może każdy napisze go gościa e-maila i sprowadzi go na ziemię.....chociaż trzeba spytać, bo może kijki składał sam papież.... Fidel.... Che Guavera..... Saddam i mają wartość historyczną Chociaż może to sam Latający Potwór Spaghetti swoimi boskimi makaronowymi mackami zbroił te blanki Edytowane 16 Września 2013 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Z drugiej strony, tak sobie dumam, co nas obchodzi drodzy Panowie jakiś chłystek który usiłuje coś tam sprzedać za absurdalne pieniądze? Znajdzie klienta to sprzeda, nie znajdzie to nie sprzeda. To jego sprawa. Naprawdę nie ma się czym ekscytować i marnować papier na pisaninę o tym cwaniaku. Są ciekawsze tematy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Skippi co prawda to prawda dlatego chyba lecę po browara...na niego zawsze znajdzie się czas i ochota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jak mawiali starożytni Eskimosi: gdy przyjdzie czas i ochota to i pies kota wychrobota. Chlapnij moje zdrowie a ja w stosownej chwili wypiję Twoje. Żeby nigdy na nas ZUS się nie wzbogacił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Trochę się rozpędziłem, bo wypiłem nie jedno, a jeden 6-pak...a co tam, może za to dożyjemy 120 lat w zdrowiu i potencji i przyczynimy się do upadku tej jakże znienawidzonej przez nas, ale nas kochającej instytucji.....szkoda, że ta miłość z wiekiem zmienia się w nienawiść i życzenie rychłej śmierci.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi