Skocz do zawartości

Dobry bajer na allegro

Jozi

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny bajerek?

Gość ma niekończące się prezenty urodzinowe z serii Guide Selekt na sprzedaż. Ponoć, to prezenty nie trafione :ph34r:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24077709

Moze dostal kontener wedek na prezent...i mu nie podeszly .

Bycie mikolajem to czasami naprawde niewdzieczne zajecie ;)

• Like 1

Pewnie ktoś go nie lubi i zamiast dać mu zwitek makulatury z pocztem królów Polski, to daje mu wędki które akurat złośliwie jemu nie pasują....ale on je skrupulatnie wymienia na papierki z podobiznami królów ;)

Jednym słowem zdolny sprzedawca :) .Jak w tym kawale - awet żona kupującego nie musi mieć złych dni aby mu sprzedać :lol:  :lol: :lol:  

Wiele razy na własne oczy widziałem jak ludzie w centru wędkarskim zostawiali ogromne pieniądze w zamian za kupę (dosłownie) chrustu i plastikowego, odpustowego badziewia, płacąc za markę, czy też wierząc, że najdroższe znaczy najlepsze. Zbyt wielką pokładacie wiarę w ludzki zdrowy rozsądek, istnieje taki typ człowieka z chromosomem Y, który musi być widoczny, w tym przypadku nad wodą, taki męski - wędkarski odpowiednik blachary. ;)

Ja tam wierzę, że ktoś ją kupił. :P

• Like 2

Najlepsze jest to zdanie a w zasadzie dwa :

Mam do zaoferowania wędkę Dragon Guide Select Executor 245/28g nieodpakowana, folia, zrywki na przelotkach, wędka nowa, sprzedaję ponieważ dostałem kilka wędkarskich prezentów na 50-tkę, które są mi zbędne. Wędka z pisemną gwarancją sklepu wędkarskiego z dn. 28-09-2013

Data gwarancji w przód :P