robas Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 gdyby tak zamienić składki na ZUS na piwo ??,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Kolejny bajerek?Gość ma niekończące się prezenty urodzinowe z serii Guide Selekt na sprzedaż. Ponoć, to prezenty nie trafione http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24077709 Edytowane 17 Września 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Kolejny bajerek?Gość ma niekończące się prezenty urodzinowe z serii Guide Selekt na sprzedaż. Ponoć, to prezenty nie trafione http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24077709 Moze dostal kontener wedek na prezent...i mu nie podeszly .Bycie mikolajem to czasami naprawde niewdzieczne zajecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 prawie 850 wejść bezcenne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ale sprzedał? sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jednak poszła widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jednak poszła widziałem.E tam, jedną. Zobacz w Jego wyniki w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pewnie ktoś go nie lubi i zamiast dać mu zwitek makulatury z pocztem królów Polski, to daje mu wędki które akurat złośliwie jemu nie pasują....ale on je skrupulatnie wymienia na papierki z podobiznami królów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Pewnie ktoś go nie lubi i zamiast dać mu zwitek makulatury z pocztem królów Polski, to daje mu wędki które akurat złośliwie jemu nie pasują....ale on je skrupulatnie wymienia na papierki z podobiznami królów Jednym słowem zdolny sprzedawca .Jak w tym kawale - awet żona kupującego nie musi mieć złych dni aby mu sprzedać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Może za tanio wystawił, jak tak szybko poszło W końcu to rarytas zawodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mnie się wydaje ze on sam sobie ja kupił. .. może to ktoś z naszego forum i mu się głupio zrobiło. Stworzył nowe konto na allegro i klikna kup teraz.... później napisze o zwrot prowizji i będzie to zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Wiele razy na własne oczy widziałem jak ludzie w centru wędkarskim zostawiali ogromne pieniądze w zamian za kupę (dosłownie) chrustu i plastikowego, odpustowego badziewia, płacąc za markę, czy też wierząc, że najdroższe znaczy najlepsze. Zbyt wielką pokładacie wiarę w ludzki zdrowy rozsądek, istnieje taki typ człowieka z chromosomem Y, który musi być widoczny, w tym przypadku nad wodą, taki męski - wędkarski odpowiednik blachary. Ja tam wierzę, że ktoś ją kupił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Najlepsze jest to zdanie a w zasadzie dwa : Mam do zaoferowania wędkę Dragon Guide Select Executor 245/28g nieodpakowana, folia, zrywki na przelotkach, wędka nowa, sprzedaję ponieważ dostałem kilka wędkarskich prezentów na 50-tkę, które są mi zbędne. Wędka z pisemną gwarancją sklepu wędkarskiego z dn. 28-09-2013 Data gwarancji w przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Z taką gwarancją też nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ponadczasowe kije zawodnicze to i gwarancja adekwatna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Hey Czyżby Kolegom żal d..e ściskał że facio pogonił kijaszka z taką kasę ? ma chłop łeb do interesu jest kreatywny, ble ble ble i tyle. Edytowane 18 Września 2013 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Żal to raczej tego kto kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi