januszz Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Jaką moc może mieć ten kijek(lb)?Czy ktoś takim łowił?B.proszę o ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 ok. 12 lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Mam hm62 s.fast 2.55 do 25 gram. Opinie są niskie, innych. Ja nie narzekam. 20 gram z gumą jest ok. Mocno pracujące woblery w okolicach 10 gram. Generalnie dość uniwersalny. Mój z pierwszego roku sprzedaży i trochę już wyciągnął. Zylka/plecionka o wytrzymałości 5-6 kg. Ten słabszy miałem na kilku wyjazdach i znacznie nie odbiegał. Poszedł do ludzi bo wtedy właściwie tylko z brzegu lowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dzięki popper za info.Tak szacowałem że to ok.12lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mianem takowy w długości 2.3m. Bardzo fajny blank choć w pierwszej serii troszkę źle uzbrojony. Lowilem nim pstrągi i sandacze z łódki...dawał rade. Waldi dobrze prawi,jego moc to circa 12lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi