Szymon4999 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Używanego? Za 220zl mozna kupic Millenium Fatso cast jerk.A i jeszcze bo np: na filmiku na yt pt: Casting dla poczatkujocych dragon millenium wygloda calkiem inaczej niz na zdj np na allegro. TO SO JAKIES 2 WERSJE Z INNYMI REKOJESCIAMI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 odkopuje temat znalazłem coś takiego http://www.decathlon.pl/zestaw-lure-casting-6-ml-id_8323221.html czy ktoś może mi napisać czy na początkowe łowienie i naukę z opadu i dropa będzie odpowiednie czy to zabawka dla małych dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Drogi kolego nie jestem jakimś super znawcą castingu,aczkolwiek jedno mogę ci doradzić,NIE KUPUJ sprzętu byle jakiego bo się zrazisz do casta lepiej troszkę dozbierać,obserwować giełdę JB i coś fajnego wychaczysz.Zaczynałem przygodę z Quantium Vantex"masakra"odstrzeliłem kilka sliderów,oj bolało myślałem że się w d....ę ugryzę,aż pewnego dnia wędkowałem z kolegą który miał zestaw Curado ( wędki nie pamiętam)jak z tego leciało czysta poezja i postanowiłem też taki sobie sprawić i mam????.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 J/w - lepiej doklepać i kupić coś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 bracholek wziął Varivas aera drive -do 7g , i sam zamówiłem taki sam , pewnie dopiero w marcu wyląduje u mnie .polecam do ul / troszke miekki , ale zabawa przy łowieniu świetna , skurczybyk tak fajnie pracuje że już chyba nie wyobrażam sobie subtelniejszej wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Witam wszystkich.Proszę o ocenę zestawu:Jest to mój pierwszy zestaw castingowy i nie chcę popełnić błędu. Savage Black Trigger 220cm 15-50g + Abu revo sx Plecionka od 0.18 do 0.22 Przynęta to gumy od 15g do 55g, jerk od 13g do 60g. Sporadycznie blachami od 13g do 40g.Łowisko jezioro z brzegu i z łodzi.Ryba to sandacz, szczupak, boleń.Może polecicie jakiś tańszy i dobry multik do tego zestawu, bo z tym mam największy problem.Dodam, że myślałem jeszcze o Savage Black Trigger 249cm 20-60g, ale wydaje mi się, że lepszy będzie krótszy i z mniejszym minimalnym cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Patyka nie znam.Młynek to ogarnie. Która generacja SX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wszystko nowe. Gen 3.Korci mnie jeszcze Tatula, ale po czasie wychodzimą rozne kwiatki w tym multiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Kwiatki kwiatkami. Nie wnikaj. Zacznij działać, czyli łowić. Sam ocenisz co i jak.Widzisz, z castem ( i nie tylko), jest tak, iż sam oceniasz, czy Ci to leży, czy też nie. Zestaw powinien być w miarę zgrany. Nie zastanawiaj się, rusz nad wodę. Będzie dobrze.Napisz o Swoich odczuciach po pierwszym użytkowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Słuchaj co ci NOVIS mówi zna się ???? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi