Marcel Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Czesc.Pogoda pod psem, wiec postanowiłem wykorzystać czas na maly serwis.Mianowicie doszedłem do korbki DH. Wkrecana w przekladnie.Chciałbym się dostać do łożysk, ale po wyjeciu zawleczki (hej, nic nie wybuchło ) nie widze prostej sposobnościrozpieczętowania tego dalej.W korbce od xtr, w srubie jest miejsce na przyrząd.W tej niema nic...zadnego nacięcia !!!W tej sytuacji chyba nie mam na stole, tego o czym mysle ?Z pewnoscia odpowiedz jest banalna, wole jednak zapytać się doświadczonych majsterkowiczów. Edytowane 15 Września 2013 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Edytowane 16 Września 2013 przez Jacek_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Myślę, że masz Pan korbeczkę z zanitowanymi knobkami, a w nitowanych łożysk nie ma...Myju-myju (parę razy i dokładnie) w benzynce aby usunąć "stary czarny syf", a potem aplikacja świeżej maziajki i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Podziekował...Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi