Żywiec31 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam mam pytanko po ostatniej wyprawie klekną mi przedni Hamulec w kręciołku firmy Shimano model ALIVIO 3000SFB. Pytanko czy jest sens naprawy tego czy lepiej odpuścić i kupić nowy kołowrotek. A jeśli jest taka możliwość to może znacie ewentualne koszta tego typu. I może kogoś z Gorzowa Wlkp lub Okolic kto zajmuje się taką robótką. Pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam. Temat wyjasniony w rozmowie tel. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dokładnie pozdrawiam i temat do zamknięcia Dziękuje panie Józefie polecam naprawdę konkretna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis02 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 mam problem z shimano catana 2500 z tylnym hamulcem. mianowicie obiawem jest nie regularne zalaczanie sie hamulca przy oporze tzn sa takie szarpniecia nie jest to plynne jak wczesniej .nie mam pojecia od czego to sie stalo. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dobry wieczór !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi