kulako Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Płynie sobie koło mnie struga / rzeczka; jak zwał tak zwał , dopływ Narwi w miejscowości Klusek. Są tam jakieś ryby, bo myślę żeby się tam przejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Poczekaj, aż ktoś koło kogo ten ciurek nie płynie da znać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Chyba wiem, o którą strugę Ci chodzi (ta przy przelotówce serockiej?). Mogę Ci powiedzieć, że jest chyba najciekawsza w okolicy szczególnie przy ujściu. Sam mam ochotę się tam kiedyś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulako Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 no dokładnie, chodzi mi o jej ujście do narwi, ostatnie kilkaset metrów. Myślę sobie jakie ryby można tam spotkać, o ile jakieś w ogóle są i jak je podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Na tym odcinku standardowo przy ujściach strumyków stoi szczupak i okoń, może kleń...zależy też co w płynie w samej wodzie- trudno z fusów wywróżyć (gdzieś na necie jest do pobrania raport o skażeniach w tym i tej rzeczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Możesz spróbować połazić tam za mientusem.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Zimową porą podczas wędkowania z lodu byłem świadkiem holi ładnych karpi, oczywiście na ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Przed laty, w rzeczce było sporo niemiarowych szczupaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 no dokładnie, chodzi mi o jej ujście do narwi, ostatnie kilkaset metrów. Myślę sobie jakie ryby można tam spotkać, o ile jakieś w ogóle są i jak je podejść Pozwolę sobie odkopać temat, czy masz jakąkolwiek wiedze na temat tej rzeczki? A może inni z użytkowników wiedzą coś o tej wodzie i jej rybostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Podejrzewam, że szału nie ma- tak jak na Niestępówce. Ewentualnie na zagłęnieniach może kryć się rekordowa mięta. Piszę o wodzie za mostkiem- przed pewnie da się podejść klonka, stadka płotek i jakiegoś zębatego. Takie są przynajmniej moje marzenia kiedy mijając tą rzeczkę obiecuję sobie, że następnym razem tam wysiądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Czekam aż przestanie padać deszcz w poziomie i jadę na zwiad:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włodi Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 I jak zwiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi