admin Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam,W stopce jednego z użytkowników naszego forum zauważyłem nową stronę omanfishing.net. Wiecie pewnie o kogo chodzi - Jerzego. Jurku gratuluje strony - świetne fotki, czekam na dalszy rozwój wydarzeń i ... więcej zdjęć. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja też gratuluje strony i niesamowitych zdjęć.Swoją drogą zazdroszcze tych krajobrazów i ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam storna jest nie moja tylko Norberta czyli @slonia. Narazie bedzie tylko galeria zdjeć z czasem zobaczymy! Inshallah moze coś wiecej.. wkwestii szczegółow dotyczących strony walcie śmiało do Norberta.. JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Jam to nie chwaląc się uczynił Właśnie dodałem kilka nowych fotek. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Zachowaliście powagę - konkretna strona - nadaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Galeria bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Za...sty lans chłopaki. Obejrzałem od deski do deski. Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Piękne foty.Ja z wnioskiem formalnym - czy nie można by tam u Was zorganizować kolejnego Zlotu Jerkbait ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @marcinesz - mozna by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wdepnalem na stronke, konkretnie i na temat. Gratuluje. Tak z ciekawosci sie spytam, zawsze u was biora, czy to zbior fotek z kilku lat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ooooooooo nono zlocior w Omanie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @Lukomat Większość fotek pochodzi z dwóch wypraw na blufisze, plus kilka z wypadów na łódce. Wszystkie zdjęcia oprócz dwóch zrobione przez ostatnie pół roku. We środę znowu się wybieram więc może przybędzie kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @Sloniu czyli rozumiem, ze ryby jest pod dostatkiem. Zycze w takim razie polamania kija!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi